Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Pokaż wątki Pokaż posty

Przerwa na kawę...

inka74 16:33, 25 lip 2024

TAR napisał(a)
judaszkowi ewidentnie lepiej, Twoj ma wiecej rozowych przebarwien niz ten moj. Moze ma wiecej slonca? Moj w polcieniu jest zielonkawo-bordowy ale juz go nie przesadzam, niech sobie rosnie
on jest w pełnym słońcu.tych nowych przyrostów dostał jak głupi.
Basieksp 19:45, 25 lip 2024

Cudne zdjęcia wschód słońca przepiękny podziwiam, bo ja taj rano nie wstaję, no ciężko by było, ale widzę, że warto Modele też świetni bardzo ładne zdjęcia
Alija 20:50, 25 lip 2024

Niesamowite zdjęcia (wschód słońca i koń) to już poziom mistrzowski, są przepiękne.
Oczywiście ogród też podziwiam.
Monia81 07:35, 26 lip 2024

Iwonka no cóż mogę napisać oglądam i oglądam te fotki, no cudownie sobie działasz tym aparatem napatrzeć się nie moża tak to wszystko ze sobą współgra
MartaCho 07:48, 26 lip 2024

Przepiękne te zdjęcia są, cudowne miejsca uchwycone. Piękna ta nasza natura jest!
Agatorek 08:57, 26 lip 2024

I ogród piękny i zdjęcia z wyjazdów również .
Masz ogromny talent! ❤️
inka74 11:32, 26 lip 2024

Dziewczyny, zachęcam do wstania rano i powałęsania się po okolicznych polach. Wiem, że może pora drastyczna się wydaje ale widoki na żywo rekompensują ta drobną niedogodność. My akurat trafiliśmy 6-tkę w totka fotograficznego - mgły i piękny, klimatyczny złoty wschód. Jak głupia siedziałam i patrzyłam z otwartą buzią. Drugim fajnym tego typu tematem jest miasto rano. Warszawa o 5 rano w niedzielę jest niezwykła, cicha, spokojna. Zupełnie inne miasto. Uwielbiam.
Margo2 23:00, 08 sie 2024

Wcale się nie dziwię.
Też bym siedziała i podziwiała
Ale nie tylko trzeba wstać o świcie. Trzeba mieć jeszcze dobry sprzęt no i talent.
Ty masz talent na pewno
Zdjęcia zjawiskowe
inka74 20:02, 20 sie 2024

Gosia, sprzęt jak to sprzęt. Trzeba dobrać do potrzeb i umiejętności a apetyt rośnie wraz ze wzrostem tych drugich

Ogrodowo u mnie w końcu PADA!!! Może trawa wróci do normalności. Przyznać się wam do czegoś? Przez cały sezon, od marca licząc, podlewałam ogród może z 5 razy. A było gorąco! Nie włączałam podlewania na trawnik. Podsechł, wraca powoli do życia. Z roślin padła mi jedna sosna przesadzana na wiosnę (ale ona i tak już miała wszystko w nosie) i jeden rododendron kupiony w przypływie jakiegoś zaćmienia. Jednak one nie chcą u mnie rosnąć i koniec. Szkoda. Wszystkie inne rośliny żyją!!! Chyba moje dążenie do ogrodu wymagającego ograniczonej obsługi zaczyna przynosić jakieś efekty .

A poza ogrodem sporo wędruję z aparatem. Między innymi w takie miejsca

Miłego wieczoru
anpi 20:31, 20 sie 2024

Urocze miejsca, pięknie oddajesz ich magię!