Eis mi się bardzo podoba. Dobry był wybór. Lubię takie kuleczkowe róże. Też jestem ciekawa co dalej. Czekam na ten żółty środek.
Dieter śliczny przez kontrast koloru pąka i kwiatu. Burza go niestety obsypała. I kwiat ma taki mocno napakowany. Ale na razie skromny - jedna łodyga z pąkami
Mój Dieter tydzień temu był jeszcze w pąkach, jeden już był taki nabrzmiały, za chwilkę do rozwinięcia się. Jak go pokiereszowała ta burza to mi będzie jednak wściekłe przykro. I Novaliski też już były takie zaawansowane, no nic zobaczymy.
Czosnek odmianowy ozdobny. Malutkie cebulki więc dużo ich potrzeba ale tani jest.
Tnę katalpy sporo, nawet o połowę. Aureę tę jasną po prawo tylko te długie gałęzie bo chcę aby taka bardziej zwarta była. Twoja pokrojem jest do niej podobna. Nanę po lewo - wszystkie boczne. Zobacz u mnie strona 148 https://www.ogrodowisko.pl/watek/6603-przerwa-na-kawe?page=148
Ewa, ale teraz bym nie cięła. Za wilgotno jest a one łatwo grzyba łapią.
Kami, Martek - fryzjer do dziś ma ślady po odciskach na palcach. Tak za rok - dwa pewnie będą już takie naprawdę fajne bez prześwitów o ile coś ich nie trafi. Ale lubię je już nawet takie jak teraz. Satysfakcja jest duża bo hodowałam je od malutkich roztrzepańców a teraz tak po 50 cm kule są.