Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Doranma 20:48, 12 cze 2018

Iwonko, z myślą o Tobie zrobiłam zdjęcie rododendrona Władysława Łokietka w towarzystwie host, byś mogła ocenić jego wzrost - początek strony 27 u mnie. Pozdrawiam
Doranma 21:03, 12 cze 2018

inka74 napisał(a)
Eis w stanie trochę bardziej rozwiniętym. Kasya i Jolanka pokazywały ją w takim pełnym rozkwicie. Ja nie mam za bardzo jak zdjęć zrobić.

Tu sesja z ubiegłego roku. Ta róża jest bardzo ładna - jak dla mnie oczywiście )
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6603-przerwa-na-kawe?page=229#post_6

Faktycznie piękna! I pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam róż ...
Kasiolaaa 07:55, 14 cze 2018

Wow łaczka przepiekna makowa jak z mojego dziecinstwa u babci roza first lady kocham i jest na mojej liscie chciejstw bengali mam i ja lubie ale skubaniuchna kolczasta bardzooo
inka74 07:15, 15 cze 2018

Łączka była piękna w swym naturalnym pięknie. Urzekła mnie po prostu.

First Lady bardzo ładna jest i długo trzyma kwiat. Lubię jej kształt kwiatów. Dostałam tą różę od Izy - Ursy. Bałam się, że nie przetrwa zimy ale ładnie się zabudowyje. Więcej ma kwiatów niż zielonego
kasja83 07:26, 15 cze 2018

Fajny wypoczynek...czy to już laba wakacyjna? Łąka makowa piękna-człwiek tylko stara się podrobić naturę
inka74 07:57, 16 cze 2018

Do wakacji jeszcze daleko po 11 latach od zaplanowania wybrałam się z przyjaciółką do SPA. Taka chwila relaksu tylko dla mnie. Miałyśmy jechać przed moim ślubem ale wtedy się nie udało. A teraz Aga dostała voucher no i nie było już wymówek postanowiłyśmy, że co miesiąc odkładamy drobną kwotę aby znów za rok wyjechać. Psychicznie wypoczęłam bardzo. Fizycznie wiadomo jeden zabieg nie zmieni drastycznie sytuacji bo to trzeba robić systematycznie.

Zostawiam dla was różyczkę Mauritus i zmykam pielić i ciąć.
Kasia_CS 08:00, 16 cze 2018

Oo spa.. super sprawa-ja na razie byłam tylko w takim "city spa", ale taki dłuższy , weekendowy chociaż relaksik musi byc mega rozluzniajacy umysl i ciało
jolanka 13:30, 16 cze 2018

Iwonka, ze spa do pielenia? Ło matko, toż to grzech
inka74 08:10, 17 cze 2018

Brakowało mi tego pielenia w sumie mam pierwszy od miesiąca weekend gdzie mogę coś na spokojnie porobić na ogrodzie i nigdzie nie muszę jechać, nie mam też gości u siebie. Wczoraj skończyłam podlewaniem do 23
Kasia_CS 08:19, 17 cze 2018

inka74 napisał(a)
Brakowało mi tego pielenia w sumie mam pierwszy od miesiąca weekend gdzie mogę coś na spokojnie porobić na ogrodzie i nigdzie nie muszę jechać, nie mam też gości u siebie. Wczoraj skończyłam podlewaniem do 23

Hihi, to niedlugo po Twoim ja zaczęłam moje podlewanko jeszcze z latarką na koniec na opuchlaki wyskoczyłam i tfu tfu żadnego nie znalazlam (byl decis grany przedwczoraj wieczorem)