Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 11:58, 19 lut 2019

Taka praca, jeszcze mnie załatwili, bo chciałam na 1 dzień zostać i do Keukenhof wejść a tu lipa, już bilety kupili i w sumie albo się urwę z ostatniego dnia konferencji (tylko jadę z Prezesem to nie bardzo wypada ;() albo mam 4 godziny maks. wolnego i z drugiej strony miasta jestem, nie ma szansy na dojazd i powrót na lotnisko bez samochodu. Nic, będę kombinować.

Ten kompost to mi się tak średnio podoba. Niby własny, niby wiem co dawałam ale... z patykami nie lubię.
Anda 12:00, 19 lut 2019

4 godziny to strasznie mało. Musiałabyś wynająć samochód.

Jak nie lubisz, to przesiewaj Ja też najbardziej lubię gładki

Edit, pytania dot. róż Ci zadałam u mnie Uprasza się o odpowiedź

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Johanka77 12:09, 19 lut 2019

Anda napisał(a)
No tak, Ty znów na wyjazdach będziesz
Monty Don kompost nie do końca przerobiony daje na rabaty. Podobno wcale nie musi być gładki.

O! SUPER!
inka74 12:28, 19 lut 2019

Ewa idę do ciebie

Asia, w sensie rozumiem o kompoście piszesz ))) bo ja wyjazdów mam po dziurki w nosie, podziwiam cię za twoje dojazdy do pracy.
Johanka77 16:16, 19 lut 2019

inka74 napisał(a)
Ewa idę do ciebie

Asia, w sensie rozumiem o kompoście piszesz ))) bo ja wyjazdów mam po dziurki w nosie, podziwiam cię za twoje dojazdy do pracy.

Tak, o częściowo przekompostowanym kompoście

A ja trochę będę teraz zawodowo zmieniać. Będę dojeżdżać, ale już że spaniem w domu
inka74 16:24, 19 lut 2019

Czyli bliżej domu będziesz, lepiej. Ja się chyba starzeję. Odkryłam możliwość robienia spotkań przez Skype i gdzie tylko mogę to stosuję zamiast wlec się 6 godzin w jedną stronę. wolę te godziny w ogrodzie spędzić )) nawet na kopaniu
Johanka77 16:36, 19 lut 2019

Ja też mam dużo video konferencji. To jest dobre.
inka74 22:44, 19 lut 2019

Szukając rabat z kołami przypomniałam sobie, że trochę książek o projektowaniu mam już nazbierałam... a jeszcze kilka przyjdzie.
Anda 07:37, 20 lut 2019

Pokaż cała bibliotekę Jakie pozycje ogrodowe najbardziej Ci się podobają?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makusia 09:43, 20 lut 2019

Co do przesiewania kompostu, nieźle sprawdza się zwykła skrzynka plastikowa. Tyle, że nie jest niestety dopasowana do taczek i trza nią "potrząsać" dość energicznie, poświęcając przy okazji sporo energii...
Ale Ty Kobieto energię spijasz chyba nawet ze smogu, więc przemyśl sprawę