No masz ci los

to mnie podsumowałyście. Przecież ja nową rabatę z cisem mam po wyrzuceniu wredoty i pęcherznicy - tam obecnie łyso jest więc trzeba koloru. Ciemierniki będą idealne.
I przypominam, że jeszcze na tyłach rabaty mam niedokończone a przy okazji robienia trawnika zrobiłam wąską rabatę przed tujami, aby wsadzić coś przed nimi. Miały być rozmnożone żurawki SC dla koloru. Te wszystkie skrawki są w półcieniu więc idealne dla ciemiernika

Trawnika ubywa ale powolutku coby eM nie gadał za dużo
Poppy - 8 sztuk kupiłam - przyznaję się bez bicia

I już wiem, że jeszcze 2 by się przydały. 2 idą na rabatkę z lustrem bo brakuje. 2 do skrzynki na tarasie. 3 pod cis. I tym sposobem brakuje mi 2 przed tuje bo tam 3 potrzebne
No jestem mistrzynią utykania

nie mam szpalerków jednorodnych i przestrzeni z widoczną ziemią. Nie ma miejsca na ich ekspozycję odpowiednią i podziwianie. Dlatego, że mam mały ogród. Na takiej przestrzeni moje utykanie jest idealne

tak to sobie tłumaczę. A szpalerki, kolosy roślinne i przestrzenie by go optycznie zmniejszyły. Stąd wybór małych i ciętych roślin oraz bylin i róż. Te zawsze można upchnąć, ograniczyć lub przesadzić do mamy na działkę lub oddać w dobre ręce.
Ania ty pamiętaj, że byłaś już dawno u mnie

teraz jest dużo więcej