Moja mina była bezcenna jak zobaczyłam śnieg na szybie. Pierwszą rzeczą poleciałam zobaczyć, czy ciemierniki się trzymają

stoją sztywno.
Asia -Johanka - powiedziałabym wielkie BUUUUU
Danusiu - od waszej strony podobno jeszcze silne wichury były. Mam nadzieję, że was ominęły. Ja w pracy mam widok z okna na pole i las. Wszystko pod śniegiem, dobrze, że widać, jak się powoli topi i słońce przebłyskuje. W końcu na plusie przecież jest
Kasia_Cs - zgadzam się, pomyłka straszna ale w weekend ma być u nas 11-16 stopni. Tego się trzymam. Dzięki tobie przypomniałam sobie o nawozie do cebulowych i w sobotę przed deszczem jeszcze rabatkę owalną posypałam i zagrabiłam.
Asia remontowa - ja w piżamie na ogród wyleciałam, 3 zdjęcia zrobiłam i zamarzłam. No nie tak miało być ;(
Kasia-Mrokasia - zazdroszczę, że nie musiałaś się ruszać. Ja i owszem i dziś dzień świra się zapowiada. Ale będzie się fajnie kończyć - idę na warsztaty stolarskie dla kobiet Wióry lecą

taki sobie prezent zapodałam do kwiatka.
Asia-Makadamia - nie wiem o którym mówisz bo dwa mają obwódkę, jak ten podwójny pierzasty Double Ellen XXX (nie wiem dokładnie odmiany) to tego już nie ma w Wołominie, jedna sztuka była na palecie

. Tego drugiego jeden został. Zostają ci Marki po drodze