Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

jolanka 10:00, 11 mar 2019

inka74 napisał(a)
Warsztaty dla kobiet z obróbki drewna lubię zapach takiego ciętego, lubię jego fakturę, od czasu do czasu coś sama zbuduję (skrzynki na ogrodzie sama robiłam, pergolę pod domem projektowałam, eM robił). Mój ojciec był stolarzem, może to jakoś rodzinne. Chcę trochę techniki załapać bo na razie to wszystko na czuja robię

I myślę o warzywniku pionowym bo poziomu mi już brakuje ))

Ja tez chcę
inka74 10:10, 11 mar 2019

wioryleca.pl - zobacz gdzie teraz będą. Ja się załapałam na dofinansowane przez miasto z okazji dnia kobiet i krótkie, takie zajawkowe właściwie ale za 60 zł. Zobaczę, czy chcę więcej

a w ogóle to wymyśliłam sobie skrzynię - stolik do pokoju dziennego i nawet już deski postarzane znalazłam bo nigdzie takiej jak chcę nie ma.
mikina34 10:14, 11 mar 2019

A ja byłam w sobotę w LM specjalnie, bo dziewczyny pisały, że są ciemierniki i nawet ceny nie było, może dopiero rzucą?
inka74 10:23, 11 mar 2019

jest cena na doniczce duże prawie 28 zł a małe białe 14 czy 15.
Anda 10:43, 11 mar 2019

U mnie też +śnieg i zimnica, a wczoraj okropne wichury.

Ciemierniki wolę te jasne, bo tych ciemnych u mnie na rabacie nie widać. Zastanawiam się, czy tych ciemnych w ogóle się nie pozbyć, żeby zrobić miejsce na jasne.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Poppy 13:46, 11 mar 2019

8 sztuk, zaszalalas, i jeszcze za malo Ale fajnie, dokupisz, mam nadzieje, ze zostaly jakies ladne jeszcze. Cena tez przyjazna
Ja nie wiem, ktore wole, jasne czy ciemne, wszystkie lubie, chociaz i biale i ciemne sa takie zwykle, wiecej sie dzieje, jak sa pomiedzy. Ja chce sobie kupic zoltego. Chyba sobie kupie 10 malych, mieszanke, tyle na kwitnienie poczekam sobie wiecej niz troche Ale juz czekalam, warto bylo.

A snieg mam nadzieje ze juz stopnial i zapomnialyscie, ze w ogole byl.
Poppy 13:47, 11 mar 2019

Anda napisał(a)
U mnie też +śnieg i zimnica, a wczoraj okropne wichury.

Ciemierniki wolę te jasne, bo tych ciemnych u mnie na rabacie nie widać. Zastanawiam się, czy tych ciemnych w ogóle się nie pozbyć, żeby zrobić miejsce na jasne.

Ewo, a moze daloby sie z kims wymienic?
Anda 13:54, 11 mar 2019

Poppy napisał(a)

Ewo, a moze daloby sie z kims wymienic?

O, to jest myśl Muszę się podowiadywać, kto jeszcze lubi i ma ciemierniki.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 14:32, 11 mar 2019

Fiu, fiu, warsztaty stolarskie dla kobiet .
Doranma 19:23, 11 mar 2019

Witaj, Sąsiadko ☺☺ Wichura Ci szkód nie narobiła?
Ciemierniki przepiękne, może i lepiej że takich nie spotkałam, bo bym nie wiedziała który wybrać. Dobrze, że podpowiedziałaś o skorupkach. Pozdrawiam ☺