Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 20:48, 08 kwi 2019

Czyli ten czarny kolor to nie taki głupi pomysł . Krzesła są ładne ale mało widoczne w obecnym brązie.
sarenka 20:57, 08 kwi 2019

inka74 napisał(a)
na obwódkach mam żurawki, ice dance, hosty, niskie byliny, jakieś niskie trawki chyba montana i bronze form, lawendę i kocimiętkę, liliowece stella, bergenie, hacone, ciemierniki. Czasami nie mam obwódek
spore zróżnicowanie
Zastanawiam się czy ta moja rabata nie leżakowała za krótko...może przydałoby się by deszcz ją podlal bo jak została przekopana- tak nie padało. MiE woda pomoże i bardziej osiądzie.i dżdżownicom by się spodobało
Magleska 21:00, 08 kwi 2019

jak już ślicznie tulipanowo u Ciebie i też jestem za wersją na czarno pomalować -albo jakos kontrastowo ,żeby nie zlewało się z tłem -śliczne te krzesełka
Kasia_CS 21:07, 08 kwi 2019

OO zaczynają się i u Ciebie tulipanki!! Fajny nabytek Myślę, że czarny będzie fajniejszy niż brąz jednak
Gosiek33 06:41, 09 kwi 2019

Namieszam trochę. Patrzę i czytam o brązach a głównie o czerni stolika i krzesełek - a może pod prąd i wprowadź jakiś odważny kolor? Masz jakiś ulubiony? Do rdzy pasowałby stonowany fiolet, albo zawsze w ogrodzie niewybijająca się zieleń tyle, że w ciekawym odcieniu - może mchowy kolor? Albo po prostu biały by wydobyć te mebelki z otoczenia?
inka74 06:55, 09 kwi 2019

Gosiu, w pewnym momencie myślałam o niebieskim lub czerwieni, takiej ceglano pomarańczowej ale popatrzyłam u dziewczyn, które takie kolorowe zestawy mają i one także dodatki w podobnej tonacji mają. U mnie wyszłoby tak ni z gruszki ni z pietruszki. Zresztą nawet zbyt zielona ławka w przecierkach budzi we mnie chęć machnięcia ją na bardziej czarno
inka74 07:13, 09 kwi 2019

Kasia_CS napisał(a)
OO zaczynają się i u Ciebie tulipanki!! Fajny nabytek Myślę, że czarny będzie fajniejszy niż brąz jednak
muszą swoje na razie odstać aż się namyślę
inka74 07:15, 09 kwi 2019

Magleska napisał(a)
jak już ślicznie tulipanowo u Ciebie i też jestem za wersją na czarno pomalować -albo jakos kontrastowo ,żeby nie zlewało się z tłem -śliczne te krzesełka
krzeselka fajne i w zimę udało się taniej je kupić. Nad kolorem myślę
inka74 07:16, 09 kwi 2019

sarenka napisał(a)
spore zróżnicowanie
Zastanawiam się czy ta moja rabata nie leżakowała za krótko...może przydałoby się by deszcz ją podlal bo jak została przekopana- tak nie padało. MiE woda pomoże i bardziej osiądzie.i dżdżownicom by się spodobało
byłam i wyciągnęłam ją na wierzch.
makadamia 07:19, 09 kwi 2019

inka74 napisał(a)
Asia na całość tulipanów trzeba poczekać. Raczej ostatnia sobota kwietnia.

Patrzę na ten łan pomarańczowych i jakoś nie mogę uwierzyć, że to dopiero początek