Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

anpi 19:58, 03 lis 2019

Dzięki Iwonko za zdjęcia poglądowe morwy.Już myślę nad miejscem dla niej Tyko boję się ,że też mogę nie zdążyć spróbować owoców W tym roku omłóciły nam winogron nie wiem kiedy
Taras z zadaszeniem super sprawa!Huśtawka zabezpieczona przed deszczem też być powinna - bo to noszenie poduszek w tę i z powrotem jest denerwujące na dłuższą metę Trzymam kciuki za dobre pomysły
sarenka 20:10, 03 lis 2019

Przypomnij mi co masz posadzone na tej rabacie wjazdowej- co to za drzewa tam rosna?
To może nic nie bede juz kupować
inka74 20:59, 03 lis 2019

Aniu, nie ma za co. Taki większy taras to moje marzenie. Żałuję, że wcześniej o nim nie pomyślałam na etapie wykańczania domu ale wtedy miałam inny stosunek do posiadania ogrodu i niektóre rzeczy stają się dla nas bardziej oczywiste dopiero z czasem.

Megi - na wjazdowej mam 2 derenie, mniejszy to Cherokee Chief a wyższy Teutonia.
Gosiek33 06:51, 04 lis 2019

400 tulipanów, nawet wyobrazić nie mogę sobie sadzenia... kwitnienie już tak

Bardzo porządnie wygląda Twój ogród. Przypomniałaś mi o potrzebie malowania płotu i belek w ogrodzie
Kasiolaaa 08:20, 04 lis 2019

Ta liczba tulipanow robi wrażenie ja swoje marne 150 posadzilam i myslalam ze to super heheee teraz u mnie buszuja krety niewiem co to bedzie
inka74 09:50, 04 lis 2019

W sumie nie wiem ile już tych tulipanów i innych cebulowych wsadziłam. Potem to się jakoś tak gubi w całości nasadzeń.

Malowania płotu nikt u mnie w rodzinie nie lubi. Łącznie ze mną. Niestety co 4-6 lat trzeba go odświeżyć mimo stosowania preparatów o przedłużonym działaniu.
Gosiek33 10:57, 04 lis 2019

inka74 napisał(a)
W sumie nie wiem ile już tych tulipanów i innych cebulowych wsadziłam. Potem to się jakoś tak gubi w całości nasadzeń.

Malowania płotu nikt u mnie w rodzinie nie lubi. Łącznie ze mną. Niestety co 4-6 lat trzeba go odświeżyć mimo stosowania preparatów o przedłużonym działaniu.

Samo malowanie to półbiedy, najgorzej, że trzeba to wcześciej oskrobać
sarenka 11:11, 04 lis 2019

inka74 napisał(a)
Aniu, nie ma za co. Taki większy taras to moje marzenie. Żałuję, że wcześniej o nim nie pomyślałam na etapie wykańczania domu ale wtedy miałam inny stosunek do posiadania ogrodu i niektóre rzeczy stają się dla nas bardziej oczywiste dopiero z czasem.

Megi - na wjazdowej mam 2 derenie, mniejszy to Cherokee Chief a wyższy Teutonia.
pięknie kwitnące są te derenie Teutonia - mogłabym znaleźć mu miejsce u mnie :
inka74 11:27, 04 lis 2019

Gosiu, ja na szczęście drewna nie skrobię a tylko szczotką taką ze sztywnym włosiem czyszczę

Megi, jeszcze jedna Teutonia jest w Radzyminie do kupienia, przynajmniej stała jakiś czas temu
Zana 12:37, 04 lis 2019

Niby listopad, a jakoś tak bujnie i kolorowo u Ciebie w ogrodzie.

A mój eM czyści płot karcherem, złasi wszystko.