Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

kamila66 18:46, 22 wrz 2016

Przyszłam za Tobą od Andy
Kolekcję róż masz imponującą. Pomysł na skrzynkowe rabaty, także fajny oryginalny.
Piękny ambrowiec
Anda 18:52, 22 wrz 2016

inka74 napisał(a)
To w moim ulubionym ogrodniczym wlasnie znow z 2 różami wyszłam a po brakujący krwawnik pojechałam

Heh, to pisz duzymi literami dla nas, bo wszyscy mysla ze to Twoj

A jakie roze Cie dopadly?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zana 18:58, 22 wrz 2016

Aaaaa, no właśnie! Jakoś tak mnie to zdjęcie zdziwiło, bo przecież do tej pory nie pokazywałaś taaakiego ambrowca.
Zagajanka 19:30, 22 wrz 2016

Widzę, ze to sezon na listy różane
Fajna kolekcja.

Mój Goethe jest jednak zdecydowanie bardziej malinowy, niż magenta.
A róże które mają więcej cienia ("biała" rabata w przedogódku) u mnie odwrotnie nie łapią plamistości, ale jako pierwsze podłąpały mączniaka. Ale tej plamistości nie mają może dlatego, ze są żwirkiem podsypane...
inka74 19:52, 22 wrz 2016

Ewcia - Dostałam znów w prezencie - tym razem dwie róże Souvienir of Baden-Baden aż mi głupio.

A mojego ambrowca to nie ma jeszcze co pokazywać. Patyczak. Nie wiem kiedy będzie taki piękny duży i tak ładnie się przebarwiać.
inka74 20:04, 22 wrz 2016

kamila66 napisał(a)
Przyszłam za Tobą od Andy
Kolekcję róż masz imponującą. Pomysł na skrzynkowe rabaty, także fajny oryginalny.
Piękny ambrowiec
Hej Kami, witaj u mnie i dziękuję. Skrzynki lubię bardzo. Trochę z konieczności porobione bo w pierwszym roku jak popadało to na wyspie nagle zamieszkałam. I trzeba było rabaty podnieść.
Anda 20:14, 22 wrz 2016

inka74 napisał(a)
Ewcia - Dostałam znów w prezencie - tym razem dwie róże Souvienir of Baden-Baden aż mi głupio.

A mojego ambrowca to nie ma jeszcze co pokazywać. Patyczak. Nie wiem kiedy będzie taki piękny duży i tak ładnie się przebarwiać.

Oj lubią Cię tam skoro takie prezenty dostajesz Mi ta róża bardzo przypomina Edenkę.
Ambrowiec urośnie. To piekne drzewo.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 21:29, 22 wrz 2016

oj tak... a ambrowiec cudny jest nawet taki jak teraz patyczak wciąż zielony - tak wyglądają listki u mojego
MarzenaG 09:53, 23 wrz 2016

hymm nie zauważyłam go u ciebie...
A prezenty dostajesz nie powiem przemiłe
Psiamama 10:13, 23 wrz 2016

Iwona widzę też masz ambrowca a jaka to odmiana? Twój piękny, zdrowy. Ciekawam w jakim towarzystwie go posadzisz.