Ja mam hakone nn w sumie ale jest podejrzenie, ze to jest Nicolas podzieliłam ją sadząc w maju więc na razie słabo rośnie ... dam jej szanse zobaczymy czy się popisze za rok Fajnie, że odpoczęłaś w ciszy, spokoju, swojskich klimatach
Piękne miejsce znalazłaś. Od razu widać, że ma duszę.
Oj daj daj szansę, moje jak przesadziłam to dopiero dały czadu, ale zagroziłam im że jeśli się nie wezmą do roboty to kompost, posłuchały. W tym roku zastosowaliśmy metodę na wakacje obiazdową i nie żałujemy, pozdrawiam
Myślałam że grzybów uzbieram, miało być przyjemne z pożytecznym, a się okazało że jeszcze za wcześnie, parę kurek znaleźliśmy i były w śmietanie , pozdrawiam
A tak wyglądają powroty z niepozornej wizyty w łódzkim, dziękuję Bogdziu całe szczęście że twój mąż mnie rozpędził , miałam tylko lekki problem z hamowaniem mój wjazd do domu jest z górki, ale obyło się bez katastrofy , jechałam chodnikiem, łamiąc przepisy , trafiłam na patrol, widząc tak załadowaną rowerzystkę odpuścili , pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. A i dodam iż miałam jeszcze plecak na sobie również załadowany.
Ale apetycznie
Takie pomidorki dostaję od teściowej, której roczne sadzonki są po prostu oblepione owocem. Za rok sądzę takie u siebie. A nawet nie pomyślałam że można zrobić suszone.
A to borówki? Dużo tego!