Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ren133 09:04, 05 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Tak Renatko, jesienią jest kolorowa, muszę ją dokupić, koniecznie

Ja mam hakone nn w sumie ale jest podejrzenie, ze to jest Nicolas podzieliłam ją sadząc w maju więc na razie słabo rośnie ... dam jej szanse zobaczymy czy się popisze za rok Fajnie, że odpoczęłaś w ciszy, spokoju, swojskich klimatach
Gruszka_na_w... 14:07, 05 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Kawa i relaks w starej leśniczówce, lubię tam wracać cisza i ja.

Piękne miejsce znalazłaś. Od razu widać, że ma duszę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ZieloneWrota 18:18, 05 sie 2016

ren133 napisał(a)

Ja mam hakone nn w sumie ale jest podejrzenie, ze to jest Nicolas podzieliłam ją sadząc w maju więc na razie słabo rośnie ... dam jej szanse zobaczymy czy się popisze za rok Fajnie, że odpoczęłaś w ciszy, spokoju, swojskich klimatach

Oj daj daj szansę, moje jak przesadziłam to dopiero dały czadu, ale zagroziłam im że jeśli się nie wezmą do roboty to kompost, posłuchały. W tym roku zastosowaliśmy metodę na wakacje obiazdową i nie żałujemy, pozdrawiam
ZieloneWrota 18:23, 05 sie 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Piękne miejsce znalazłaś. Od razu widać, że ma duszę.

Myślałam że grzybów uzbieram, miało być przyjemne z pożytecznym, a się okazało że jeszcze za wcześnie, parę kurek znaleźliśmy i były w śmietanie , pozdrawiam
Bogdzia 22:24, 07 sie 2016

Zdjęcia z wyjazdu fajne, ładne miejsce. Na grzyby tez bym chętnie poszła ale z tym chodzeniem coraz gorzej no i grzybów nie ma.
ZieloneWrota 22:34, 08 sie 2016

Dzisiejsze zbiory

Będą suszone pomidory w oliwie

ZieloneWrota 22:48, 08 sie 2016

A tak wyglądają powroty z niepozornej wizyty w łódzkim, dziękuję Bogdziu całe szczęście że twój mąż mnie rozpędził , miałam tylko lekki problem z hamowaniem mój wjazd do domu jest z górki, ale obyło się bez katastrofy , jechałam chodnikiem, łamiąc przepisy , trafiłam na patrol, widząc tak załadowaną rowerzystkę odpuścili , pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. A i dodam iż miałam jeszcze plecak na sobie również załadowany.

_Martini_ 23:01, 08 sie 2016

Ale apetycznie
Takie pomidorki dostaję od teściowej, której roczne sadzonki są po prostu oblepione owocem. Za rok sądzę takie u siebie. A nawet nie pomyślałam że można zrobić suszone.
A to borówki? Dużo tego!
_Martini_ 23:03, 08 sie 2016

O matko świata! Co tam masz za piękne łupy??
ZieloneWrota 23:04, 08 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Ale apetycznie
Takie pomidorki dostaję od teściowej, której roczne sadzonki są po prostu oblepione owocem. Za rok sądzę takie u siebie. A nawet nie pomyślałam że można zrobić suszone.
A to borówki? Dużo tego!

Jagody, jutro ambitny plan na pierogi i bułki, pomidory rewelacja wychodzą to mój drugi debiut, schodzą jak świeże bułeczki .