Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 10:41, 09 sie 2016

Pszczelarnia napisał(a)
I mam gotowy przepis!

Powodzenia,
ZieloneWrota 10:43, 09 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Bardzo żałowałam że Ci zdjęcia nie zrobiłam ale na szczęscie ktos inny zrobił, świetnie wyglądasz. To czekam na nastepna wizytę.

Odezwę się jak dziś nie dam rady to jutro zadzwonię?, buziaki zapomniałam o nachyłku więc muszę sobie zakodować w główce.
ZieloneWrota 10:44, 09 sie 2016

BasiaLT napisał(a)
Przepis super. Też sobie skopiowałam

A proszę bardzo trzymam kciuki za powodzenie, pozdrawiam
anna_t 11:07, 09 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)
A tak wyglądają powroty z niepozornej wizyty w łódzkim, dziękuję Bogdziu całe szczęście że twój mąż mnie rozpędził , miałam tylko lekki problem z hamowaniem mój wjazd do domu jest z górki, ale obyło się bez katastrofy , jechałam chodnikiem, łamiąc przepisy , trafiłam na patrol, widząc tak załadowaną rowerzystkę odpuścili , pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. A i dodam iż miałam jeszcze plecak na sobie również załadowany.

hahahahahahha o proszę a ze mnie się kolezanka śmiała ze roślin zawsze naszabruje
ZieloneWrota 11:26, 09 sie 2016

Mała poprawka co do pomidorów, nie wkładamy po brzegi pomidorów, zalewamy olejem do rantu słoika, i odwracamy słoik do góry dnem, same się wekują.
_Martini_ 14:15, 09 sie 2016

Dzięki za ten przepis. Ponieważ nie jest skomplikowany to wypróbujemy.
Właśnie skończyliśmy przerabiać ogórki, cukinię i dżemy. Dzieje się w kuchni
Gruszka_na_w... 14:52, 09 sie 2016

Twoja mina na trzecim zdjęciu bezcenna! Od razu widać, że wracasz od dobrych ludzi. Przepis na pomidorki skopiowany. Dziekuję!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ZieloneWrota 15:03, 09 sie 2016

anna_t napisał(a)

hahahahahahha o proszę a ze mnie się kolezanka śmiała ze roślin zawsze naszabruje

Aniu, twoich poczynań w szabrowaniu nie jestem w stanie przebić, buziaki, ajak idą przygotowania do niedzielnego święta perfekcyjna Pani Aniu? . Pozdrawiam
anna_t 15:15, 09 sie 2016

catering zamowiony, okna pomyte w połowie, odchwaszczone i lawenda posadzona. jeszcze łazienki, posadzić śś i fryzjer
ZieloneWrota 15:34, 09 sie 2016

anna_t napisał(a)
catering zamowiony, okna pomyte w połowie, odchwaszczone i lawenda posadzona. jeszcze łazienki, posadzić śś i fryzjer

Trzymam kciuki za twój wysiłek i trud, po imprezie daj na luz, bo nam się wykończysz a widzę masz plany ambitne .