Agata fajnie, że że się podoba blog ja także pod jego wpływem coś tam zmieniałam i jak zaczęłam czytać to nie mogłam przestać szkoda tylko ,że tekstowo to jest tak łatwo i przyjemnie a realu pot i praca , ale za to ogromne zadowolenie
Dziewczyny poszukuję ciekawej książki na prezent dla mojego taty o tematyce pielęgnacja drzew owocowych, ozdobnych, jest duży wybór na rynku, wszystkie ciekawe, ale może macie jakieś swoje sugestie chętnie skorzystam, wszystkie propozycje mile widziane, pozdrawiam
Dziękuję wszech uzdolniona kobietko za linka do bloga, oczywiście przejrzę na spokojnie, sporo rzeczy do wykonania się uzbierało, czekają w kolejce, czas czas a tu dzień taki krótki, pozdrawiam
A zabrałaś się za stół? u nas zabezpieczyliśmy taras przed zimą, oczywiście farbą w kolorze szarości - no boski jest drewno też szare będzie i kropa.
Boazerii jeszcze nie pomalowaliśmy bo ciągle jest coś, no i zrezygnowaliśmy z koloru na podłodze na górze - cena farby nas dobiła
Tak namoczyłam jutro kleję, co do tarasu wrzuć fotkę w wolnej chwili, mam ten sam dylemat jeśli chodzi o kolor desek. Słuchaj są rzeczy ważne i ważniejsze, jak nie zdążysz to możesz w ostateczności boazerię pomalować jak będzie zamontowana, ja wiem wiem że nie lubisz trzymać pędzla w górze, czyli co będzie z podłogą?