Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

LIDKA 05:59, 27 wrz 2024

Asia ja nie doradze co masz posadzić w rogu skarpy ale kolumny tam nie widze.

Talent plastyczny masz wielki.
MartaCho 09:26, 27 wrz 2024

Dołączam oczywiście do zachwytów nad talentem i projektem!
Na pewno będzie ostatecznie pięknie, bo gdzie, jak nie u Ciebie

Myślałaś ewentualnie, żeby coś się "wylewało" ze skarpy i zwisało na betony? Nie wiem, czy tam nie jest czasem za gorąco i nic się nie uchowa? Ale jeśli nie, to może jakiś powojnik, na przykład taki jak teraz u Tarci kwitnie, fajnie by sobie tam zwisał?
Rojodziejowa 16:36, 27 wrz 2024

Roocika napisał(a)

Tak, potem sama mozesz go rozmnażać. Wszystkie co sadziłam w tym sezonie są rozmnożone.

Posadzę go jeszcze w innym nie tak nasłonecznionym miejscu. Porównam.
Rojodziejowa 16:37, 27 wrz 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Zazdroszczę Tobie i Wiann Lady in Red. Miałyście ogromne szczęście, bo to kwestia minut, a czasem chyba nawet sekund. Wszystkie trzy sztuki Ci potrzebne? Haha

Patrycja. Weszłam wczoraj z głupa. Kliknęłam 4 sztuki. Zatwierdziłam i od razu wyskoczyła informacja, że już nie ma tylu sztuk. Wskoczyłam do koszyka, zmniejszyłam do 3 i od razu klikałam zatwierdź. Walka z czasem dosłownie!
Rojodziejowa 16:41, 27 wrz 2024

LIDKA napisał(a)
Asia ja nie doradze co masz posadzić w rogu skarpy ale kolumny tam nie widze.

Talent plastyczny masz wielki.

Lidzia. No kolumny też nie widzę
To trochę takie bohomazy robione w międzyczasie . Zaskoczyło mnie, że tak Wam się podobają
Rojodziejowa 16:48, 27 wrz 2024

MartaCho napisał(a)
Dołączam oczywiście do zachwytów nad talentem i projektem!
Na pewno będzie ostatecznie pięknie, bo gdzie, jak nie u Ciebie

Myślałaś ewentualnie, żeby coś się "wylewało" ze skarpy i zwisało na betony? Nie wiem, czy tam nie jest czasem za gorąco i nic się nie uchowa? Ale jeśli nie, to może jakiś powojnik, na przykład taki jak teraz u Tarci kwitnie, fajnie by sobie tam zwisał?

Myślałam o zwisających, ale jakoś nie potrafię tego z resztą planu zgrać tak, żeby uzyskać to częściowe uporządkowanie nawiązujące do drugiej strony. Myślę, czy tej róży, którą chciałam puścić po skarpie nie dałoby się poprowadzić po murze od strony zewnętrznej ogrodzenia.
Polon 20:14, 27 wrz 2024

Mnie również szkicunek urzekł
Chyba znowu jestem jedyną, która widzi w narożniku formę bardziej geometryczną niż roztrzepaną , co nie zmienia ogólnego odbioru, że zapowiada się super
A ta kostka sucha to co to?
No i jeśli można złożyć takowe zamowienie, to może szkic całego frontu mogłabyś zrobić? To co jest, razem z tym co planujesz?
Agatorek 20:22, 27 wrz 2024

Wygooglałam sobie tego miskanta i zżera mnie zazdrość, że udało się Wam go kupić .

Muszę na niego zapolować w przyszłym sezonie
Magara 22:14, 27 wrz 2024

Asia, melduję się w mojej niemocy
Jestem na bieżąco i kibicuję niemo w obsadzaniu - bo mądrego w tej kwestii do powiedzenia nic nie mam
Ten Twój charakter pisma to mnie już zachwyca od dawna (od kiedy pokazałaś tabliczki z podpisanymi roślinami). Masz taki piękny od zawsze czy zaliczyłaś jakieś kursy kaligraficzne?

Gosialuk 06:57, 28 wrz 2024

Asia ja też kibicuję w zmaganiach ze skarpą. Potwierdzam, że tawulec fajny.