Rojodziejowa
23:24, 25 wrz 2024
.jpeg)
Magdalenko brzoza jest fajna. Niektóre gałęzię by się wycięło i możnaby się pobawić z wyższym wyprowadzeniem reszty gałęzi, ale czy mnie się będzie chciało bawić na wysokościach?
I tu z tej strony chyba trochę byłaby od czapy?
Ewuś, miło, że zaglądasz i kibicujesz
Aguś, ja chwilowo już nic nie widzę! Zajmę się tym, co na razie musi zostać zrobione, a dosadzić drzewo zawsze można
Pati, nie mam pojęcia, co to za papryczka. W tamtym roku na Allegro kupowałam jako odmianę Ontara. Tyle, że w opisach widzę często, że ona słodka, a moja ostra
Polon, ja teraz mam rozpierduchę jeśli chodzi o pomysł na skarpę, więc dorzucaj ile wlezie
Masz na myśli jakiegoś konkretnego pisząc o zwisająco płożącym?

Ewuś, miło, że zaglądasz i kibicujesz

Aguś, ja chwilowo już nic nie widzę! Zajmę się tym, co na razie musi zostać zrobione, a dosadzić drzewo zawsze można

Pati, nie mam pojęcia, co to za papryczka. W tamtym roku na Allegro kupowałam jako odmianę Ontara. Tyle, że w opisach widzę często, że ona słodka, a moja ostra

Polon, ja teraz mam rozpierduchę jeśli chodzi o pomysł na skarpę, więc dorzucaj ile wlezie