Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 20:57, 12 lis 2022

Judith napisał(a)
Piękny zestaw różowości .
Ja dzisiaj kupiłam kolejnych 50 cebul - żółte, czarne i żółtopomarańczowe. I tak się zastanawiam, dlaczego nie kupiłam więcej... .

Jeszcze to możesz naprawić
Rojodziejowa 21:10, 12 lis 2022

Wiaan napisał(a)
Asia my w większości jesteśmy do leczenia też kupiłam ostatnie 3 paczki EE, Negritę i czosnki gladiatory, nie miałam czasu pojechać do innego sklepu, nie no to jest choroba jak nic ale za to ile daje przyjemności na wiosnę

Dopiero teraz widzę, że się wyspowiadałaś

No zdobycze zacne! Takich cudów u mnie już dawno nie było!
lilarose 21:33, 12 lis 2022

olciamanolcia napisał(a)

U mnie w biedrze. Jakbyś była zainteresowana daj mi dziś znać. Jutro będę w mieście to mogę Ci zakupić.

dzięki Justyna, za późno odczytałam- jutro sprawdzę w warszawskich Biedrach. To jest niesprawiedliwe, że Was tyle tego a u nas puchy
Kordina 22:14, 12 lis 2022

Rojodziejowa napisał(a)
Przez Anetę rzuciłam wszystko, nie zamknęłam domu i pojechałam w te pędy do Biedry. ...[/img]

Teraz się z tatą zgodzę - trzeba mnie leczyć

Dobrze, ze to nie Twoja wina, tylko Anety
a ja zbyt pochopnie wyraziłam opinię o swojej wstrzemięźliwości w zakupach, no cóż kobieta zmienną jest. Kupiłam same cuda : wisteria na pniu blue moon karłowa, 3 azalie japońskie, hortensję ogrodową wielobarwną, fioletową malinę glen coe, koniec... na razie, nie! zdecydowanie koniec.
Najwyżej zmienię zdanie, zawsze można. W końcu jedyną stałą jest zmiana i (dopowiem) zmienność

Przemyślenia, bardzo głębokie zresztą:
jeden wariat zawsze rzuca się w oczy ale wielu już nie, dlatego fajnie jest przynależeć do grupy ogrodowych maniaków (wariatów) ale jakie to twórcze jest
Rojodziejowa 22:25, 12 lis 2022

Bożenka, zakupy poważne jak na tę porę roku Chyba tylko zawieszenie sprzedaży w punktach ogrodniczych nas uratuje

Wiesz, to nie tylko przez Anetę! To przez całe Ogrodowisko Jakby mnie tu nie było, to bym może miała mniejszy bajzel w domu
Mirka 22:59, 12 lis 2022

lilarose napisał(a)

dzięki Justyna, za późno odczytałam- jutro sprawdzę w warszawskich Biedrach. To jest niesprawiedliwe, że Was tyle tego a u nas puchy

Trzeba skargę do Johanki napisać na słabe zaopatrzenie Biedry
Ostatnio Asia na swoim wątku mało jest
Rojodziejowa 23:12, 12 lis 2022

Mirka napisał(a)

Trzeba skargę do Johanki napisać na słabe zaopatrzenie Biedry
Ostatnio Asia na swoim wątku mało jest

Na insta szaleje. Szefowa również.

Fotki wrzuca się tam szybciej. Można też dodać filmik. Ale póki nie masz tysięcy obserwujących, to raczej nie złapiesz wielkiej interakcji. Raczej nie poradzisz się w sytuacji, gdy jesteś początkująca i wrzucisz fotki syfu z pytaniem o sposób na ogarnięcie go. Tam chodliwe są materiały „śliczne” oraz eksperckie.
I jednak mam wrażenie takiej masówki. Tu jest przytulnie
Magara 23:41, 12 lis 2022

Asia, zakupów gratuluję Chyba też jeszcze do Biedry zajrzę
Już myślałam, że obrobiona jestem na zimę, już byłam w ogródku, już witałam się z gąską - ale jednak nie Więc te parę cebul, które ewentualnie kupię - nie zrobi mi różnicy
Rojodziejowa 00:05, 13 lis 2022

Magara napisał(a)
Asia, zakupów gratuluję Chyba też jeszcze do Biedry zajrzę
Już myślałam, że obrobiona jestem na zimę, już byłam w ogródku, już witałam się z gąską - ale jednak nie Więc te parę cebul, które ewentualnie kupię - nie zrobi mi różnicy

No raczej. Myślę, że z naszymi apetytami to i parędziesiąt jej nie zrobi
Kordina 00:29, 13 lis 2022

Dziewczynki, ale na poprawę humoru to jesteście doskonałe, mój mąż z drugiego pokoju tylko słucha moich wybuchów śmiechu nie wiem czy się puka w czoło, bo nie widzę