Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Judith 18:13, 01 sty 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Reklamować nie można. Jak ktoś pyta… to odpowiadając reklamujemy? Czy tylko dzielimy naszym źródłem?

Elo, Asia . Noworoczne uściski .
W temacie dzielenia się swoim źródłem: dzielenie się swoim źródłem to jest właśnie kwintesencja marketingu serwisów społecznościowych, a zatem - w obecnych czasach - kwintesencja marketingu w ogóle. Najbezpieczniej i najsłuszniej jest zatem odpowiadać w wiadomości prywatnej .

Asia, dalie wybierasz czy sadzisz? (ta idiotyczna pogoda nie pozwala na jednoznaczne wnioski ).
Rojodziejowa 18:20, 01 sty 2023

ElzbietaFranka napisał(a)
Znak nieskończoności (tzw leniwa ósemka) bardzo pomocny zawsze. Każdy ogród jest taka nieskończonością

Każde dziecko przed rozpoczęciem lekcji codziennie powinno go przez 2-3 minuty malować. Ręka w powietrzu, ołówkiem,mazakiem na papierze. Lewa lub prawa ręka lub razem obiema rękami. Bardzo pomocny w równoważeniu półkul mózgowych.

Ja tam nie reklamuje tylko pisze gdzie co kupuję i tyle. Nie będę się wygłupiać. To od czytającego zależy czy skorzysta z mojej podpowiedzi no nie?

Zdrowia i spokoju życzę i pozdrawiam

I to podejście mi się podoba!!

Muszę spróbować z tymi ósemkami z dzieciakami. Jutro zacznę tak każdą lekcję!

Kordina 18:23, 01 sty 2023

O tak! To są świetne ćwiczenia na lateralizację też ćwiczyłam z ...
Rojodziejowa 18:26, 01 sty 2023

Judith napisał(a)

Elo, Asia . Noworoczne uściski .
W temacie dzielenia się swoim źródłem: dzielenie się swoim źródłem to jest właśnie kwintesencja marketingu serwisów społecznościowych, a zatem - w obecnych czasach - kwintesencja marketingu w ogóle. Najbezpieczniej i najsłuszniej jest zatem odpowiadać w wiadomości prywatnej .

Asia, dalie wybierasz czy sadzisz? (ta idiotyczna pogoda nie pozwala na jednoznaczne wnioski ).

Haha. Wybieram wysyłka dopiero w marcu, a sadzenie jeszcze póżniej
Właściwie mam nadzieję, że to moje wybieranie jest już zakończone
No chyba, że mnie jeszcze coś skusi u Czechów... i będę ładować do kosiku

Pewnie, że bezpieczniej. Marketing w socialach to ciut inaczej chyba działa - jest sobie ktoś, kto w jakiś sposów zdobył zasięgi i potem korzysta z tego chwaląc się tym co to nabył/dostał dostając za to jakąś gratyfikację. Nas traktuję jako dobrych znajomych, których pytam przy kawie o sklep
Rojodziejowa 18:59, 01 sty 2023

Zamówiłam DALIE w trzech miejscach. Będzie porównanie

Źródło 1:
Dwie nn talerzowe wybierane z fotek, jedna kremowa z jasnoróżowymi smugami, druga ciemnoróżowa.

Żródło 2:
3x Dalia talerzowa Ice Cube - oby było zgodne, bo na fotkach wygląda cudnie

Żródło 3:
Dalia Dekoracyjna Sweet Nathalie 1 szt
Dalia Kaktusowa Cafe de Paris 2 szt
Dalia Talerzowa Cafe au Lait Royal 1 szt
Dalia Talerzowa Cafe au Lait 2 szt
Dalia Talerzowa Labyrinth 1 szt
Dalia Talerzowa Penhill Dark Monarch 1 szt
Dalia Talerzowa Penhil Watermelon 1 szt
Dalia Dekoracyjna Sebastian 1 szt
Dalia Dekoracyjna Daisy Duke 1 szt
Dalia Pomponowa Downham Royal 1 szt
Dalia Kaktusowa Henriette 1 szt
Dalia Dekoracyjna Diana's Memory 1 szt
Dalia niska Happy Days Cream White 1 szt
Dalia Kulista Jowey Winnie 1 szt
Dalia Dekoracyjna Milena Fleur 1 szt

i jeszcze kilka PIWONII:
Bowl of Cream
Cora Louise ITOH - mój pierwszy ITOH
Madame Edouard Doriat
Moon River
Nick Shaylor
Omeo Snow
Pillow Talk
Na szczęście piwonie przyjdą za niespełna rok, więc wymyślę do tego czasu, jak je posadzić
antracyt 19:07, 01 sty 2023

Muszę przyznać, że zaszalałaś noworocznie Fajne odmiany wybrałaś
Kordina 19:15, 01 sty 2023

P jeżu ogrodowy! Asiu a czy Ty wiesz, że w mojej rodzinie funkcjonuje powiedzenie, jak w pierwszy dzień roku, tak przez cały rok? Jesteś tego świadoma?
Rojodziejowa 19:18, 01 sty 2023

antracyt napisał(a)
Muszę przyznać, że zaszalałaś noworocznie Fajne odmiany wybrałaś

Mówisz? Ty jesteś specjalistką Zobaczymy, czy uda mi się to jakoś skomponować jeszcze dobrze Myślałam, żeby dopełnić je jednorocznymi sianymi. Widzisz coś konkretnego tutaj? Cała rabata będzie taka "nietrwała" wtedy
Rojodziejowa 19:20, 01 sty 2023

Kordina napisał(a)
P jeżu ogrodowy! Asiu a czy Ty wiesz, że w mojej rodzinie funkcjonuje powiedzenie, jak w pierwszy dzień roku, tak przez cały rok? Jesteś tego świadoma?

Tak! U nas się tak mówiło o dwóch dniach - Wigilii i Nowym Roku

W Wigilię nie udało mi się zasadzić piwonii W Nowy Rok za to sporo nowości, więc mam nadzieję, że to będzie znaczyć, że się będę rozwijać cały rok ogrodowo
antracyt 19:43, 01 sty 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Mówisz? Ty jesteś specjalistką Zobaczymy, czy uda mi się to jakoś skomponować jeszcze dobrze Myślałam, żeby dopełnić je jednorocznymi sianymi. Widzisz coś konkretnego tutaj? Cała rabata będzie taka "nietrwała" wtedy

Minus takiej rabaty jest taki, że zaczyna być ładna dopiero od czerwca, chyba, że jednoroczne podpędzone posadzisz. Nie pamiętam gdzie ją zrobisz, ale wiosną raczej nie będzie ozdobą i warto mieć to na uwadze.
Dalie wybrałaś takie, że za bardzo nie będziesz musiała komponować, niezależnie jak je posadzisz stworzą piękny zestaw