Minus takiej rabaty jest taki, że zaczyna być ładna dopiero od czerwca, chyba, że jednoroczne podpędzone posadzisz. Nie pamiętam gdzie ją zrobisz, ale wiosną raczej nie będzie ozdobą i warto mieć to na uwadze. Dalie wybrałaś takie, że za bardzo nie będziesz musiała komponować, niezależnie jak je posadzisz stworzą piękny zestaw
Taki początek sezonu to ja rozumiem
Zamówiłam DALIE w trzech miejscach. Będzie porównanie Źródło 1: Dwie nn talerzowe wybierane z fotek, jedna kremowa z jasnoróżowymi smugami, druga ciemnoróżowa. Żródło 2: 3x Dalia talerzowa Ice Cube - oby było zgodne, bo na fotkach wygląda cudnie Żródło 3: Dalia Dekoracyjna Sweet Nathalie 1 szt Dalia Kaktusowa Cafe de Paris 2 szt Dalia Talerzowa Cafe au Lait Royal 1 szt Dalia Talerzowa Cafe au Lait 2 szt Dalia Talerzowa Labyrinth 1 szt Dalia Talerzowa Penhill Dark Monarch 1 szt Dalia Talerzowa Penhil Watermelon 1 szt Dalia Dekoracyjna Sebastian 1 szt Dalia Dekoracyjna Daisy Duke 1 szt Dalia Pomponowa Downham Royal 1 szt Dalia Kaktusowa Henriette 1 szt Dalia Dekoracyjna Diana's Memory 1 szt Dalia niska Happy Days Cream White 1 szt Dalia Kulista Jowey Winnie 1 szt Dalia Dekoracyjna Milena Fleur 1 szt i jeszcze kilka PIWONII: Bowl of Cream Cora Louise ITOH - mój pierwszy ITOH Madame Edouard Doriat Moon River Nick Shaylor Omeo Snow Pillow Talk Na szczęście piwonie przyjdą za niespełna rok, więc wymyślę do tego czasu, jak je posadzić
Asia Ty też jak ja uległaś pokusie. Są piękne.
Asiu życzę Tobie wspaniałego Nowego Roku poszalałaś z zakupami, będziemy podziwiać
Asia z jednorocznych zobacz azalia letnia - piękna jest
Zamówiłam DALIE w trzech miejscach. Będzie porównanie