Rojodziejowa
14:54, 06 sty 2023
.jpeg)
Hmmm, w takim razie za miskantami dam żywopłot z ligustru. Wiadomo, że w tym roku raczej nie osiągnie gigantycznych rozmiarów, ale powoli może będzie z niego jakaś osłona. W sumie i tak myślałam o czymś takim, bo jednak trochę ten wiatr z tamtej strony wieje i dobrze taką może nie wysoką, ale jednak ściankę tam zrobić... A podpory jeszcze będę umieszczać dodatkowo...
A teraz jeszcze szperam, jakie warto między tymi daliami jednoroczne wysiać. Dobrze by było, gdybym część mogła sypnąć w rabatę, a niekoniecznie wysiewać w domu.
Jestem więc otwarta na propozycje. Ośmiał mi się spodobał. Może nie rzuca się w oczy mocno, ale jak już coś zakwitnie może fajnie wyglądać w bukietach
A teraz jeszcze szperam, jakie warto między tymi daliami jednoroczne wysiać. Dobrze by było, gdybym część mogła sypnąć w rabatę, a niekoniecznie wysiewać w domu.
Jestem więc otwarta na propozycje. Ośmiał mi się spodobał. Może nie rzuca się w oczy mocno, ale jak już coś zakwitnie może fajnie wyglądać w bukietach