Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 23:32, 28 lut 2024

Pochwalę się - zadaszenie kliknięte
MartaCho 07:52, 29 lut 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Doczekałam się i ja!

Słodziaki! Takie małe, a tak cieszą!
LIDKA 08:17, 29 lut 2024

Takie małe kwiatki a tyle dają radości.
DariaB 11:13, 29 lut 2024

Piękne kwiatuchy! Zadaszenia jestem ciekawa bo też nadal nie mam.
Ewa777 11:51, 29 lut 2024

Mam też w planach pergolę i ciągle zastanawiam się nad zadaszeniem. Coraz bardziej jestem na tak.
Pierwsze kwiatuszki urocze.
Rojodziejowa 12:15, 29 lut 2024

Martuś, właśnie te pierwsze cieszą najbardziej

Lidziu, ogrodomaniakom jeden kwiatek wystarczy

Dario, też jestem ciekawa. W tamtym roku było na ekspozycji połowę mniejsze. Pomacałam i zaczęłam kombinować, że może trzeba wziąć takie dwa i postawić obok siebie, ale wyglądałoby to pokracznie przez powstający mały odstęp między nimi. W sezonie pojawił się rozmiar 3x6 i bardzo szybko się wyprzedał. Teraz jest ponownie dostępny i jeszcze jest promka 150zł za każde wydane 1000zł, więc możliwe, że jeszcze jakiś komplet wypoczynkowy się uda za tą kasę z bonów dobrać.

Ewo, przy aktualnych cenach trzeba dobrze przemyśleć wybór, więc doskonale Cię rozumiem
inka74 12:31, 29 lut 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Pochwalę się - zadaszenie kliknięte
jakie w końcu wzięłaś? ja wczoraj robiłam poszukiwania gotowego ale nic mi się nie podoba. Z racji huśtawki i pergol chyba jedna drewniane zrobię.

Przebiśniegi podziel na mniejsze grupy po 10-20 sztuk. Już po roku widać znaczny przyrost na boki. 100 sztuk kupiłam w ubiegłym roku.
DariaB 12:37, 29 lut 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Dario, też jestem ciekawa. W tamtym roku było na ekspozycji połowę mniejsze. Pomacałam i zaczęłam kombinować, że może trzeba wziąć takie dwa i postawić obok siebie, ale wyglądałoby to pokracznie przez powstający mały odstęp między nimi. W sezonie pojawił się rozmiar 3x6 i bardzo szybko się wyprzedał. Teraz jest ponownie dostępny i jeszcze jest promka 150zł za każde wydane 1000zł, więc możliwe, że jeszcze jakiś komplet wypoczynkowy się uda za tą kasę z bonów dobrać.

Ewo, przy aktualnych cenach trzeba dobrze przemyśleć wybór, więc doskonale Cię rozumiem

No wygląda na zdjęciu przyzwoicie, jestem ciekawa efektu końcowego. Ja mam taras od fajnej strony takiej płn-zach, rano chłodno wieczorami zachody, no ale jak pada albo wieje mocno to się nie posiedzi. Fajne są pergole z żaluzjami opuszczanymi ale ceny toż to szok!
Kordina 12:49, 29 lut 2024

Asiu w którym miejscy pawilon będzie stał? Tu gdzie wjazd przed schodkowymi rabatami?
MartaCho 13:02, 29 lut 2024

Wspaniale! Gratuluję!