LyraBea
10:02, 29 wrz 2016

Śliczny ten klon. NIe znałam. Takie drzewa kocham i to jest już coś w deseń mojego kombinowania jeśli zwykła kulka na nóżce niska nie stanie. Nawet przymiarkę kaliny koralowej zrobiłam, bo mam na stanie a teraz tak ślicznie się wybarwiła, że pomyślałam, że piękny akcent na tle tuj by zrobiła. Trochę dalej, jeśli mi się nie odwidzi, planuję 3 platany, więc nie wiem, czy taki klon nie byłby zbyt na kupie z platanami, ale typ świetny i już będę o klonie myślała, gdzie jak nie tu go kiedyś mieć
Czy ja nie pisałam, że mam już szlaban na zakupy? I to było (określając kolejnym ogrodowiskowym wskaźnikiem, jakieś 200cebul i kilkanaście trawek temu). Wczoraj przyszło zamówione 5 hortensji Polar Bear i Gracimuski. Mam nadzieję, że jeszcze zdążą się zadomowić w moim ogrodzie przed zimą. Cieszę się, że się dzieje. Pozdrawiam Dominisiu.
Ewcia, "falistość" rabat trochę się zmieni, bo co fajnie mi się wyrysowało cyrklem na kartce, potem przeniesione na ogród jakoś nie do końca ma swój urok. Ale ogólny sens i ramy ogrodu zostają. Tego się trzymam.

Ewcia, "falistość" rabat trochę się zmieni, bo co fajnie mi się wyrysowało cyrklem na kartce, potem przeniesione na ogród jakoś nie do końca ma swój urok. Ale ogólny sens i ramy ogrodu zostają. Tego się trzymam.