Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

makadamia 10:42, 27 wrz 2016

Beata - ostatnim razem jak tu byłam to nad trawnikiem płakałaś, a teraz? Robi się cudnie
Kawa 11:08, 27 wrz 2016

wow
piękna zmiana
naprawdę super

u mnie też cebule do wsadzenia
a zapomniałam o tym
Joku 20:12, 27 wrz 2016

Może jako towarzystwo dla bukszpanów jakiś stożek? Np. piękna kalina japońska? Kalin jest sporo. Znane najbardziej są te popularne Boule de Neige i kilka innych, ale są inne, o wiele piękniejsze, pachnące , przebarwiające się jesienią.
Lilak Mejera jako kulka szczepiona na pniu? Cudownie pachnie jak kwitnie, można go ciąć.
LyraBea 09:36, 28 wrz 2016

Joku napisał(a)
Może jako towarzystwo dla bukszpanów jakiś stożek? Np. piękna kalina japońska? Kalin jest sporo. Znane najbardziej są te popularne Boule de Neige i kilka innych, ale są inne, o wiele piękniejsze, pachnące , przebarwiające się jesienią.
Lilak Mejera jako kulka szczepiona na pniu? Cudownie pachnie jak kwitnie, można go ciąć.
Stożek byłby super, ale zanim sama wyhoduję, to miną lata, z zakupami formowanego w okolicy trudno. A coś na pieńku od razu zrobi takie tyci "wow". Wygooglowałam i lilaka i kalinę japońską. Jak cos na nóżce, to wolałabym, żeby na zimę listków nie gubił. Ale jestem wymagająca, co nie?

Dalej kombinują i nawet mnie to cieszy, bo już 3 ogrodnicze zwiedziłam, typuję różności, ale impuls kupowania mnie nie dosięgnął. Czyżby świadome planowanie się u mnie wykluło? To takie niepodobne do mnie.
Dziękuję Jolu za typ.
LyraBea 09:36, 28 wrz 2016

makadamia napisał(a)
Beata - ostatnim razem jak tu byłam to nad trawnikiem płakałaś, a teraz? Robi się cudnie
Oj, jak dawno Cię u mnie nie było Jakieś 15 koszeń trawnika temu
Dziękuję, ogród zaczyna wyglądać jakoś bliżej ogrodowo :*
anbu 09:39, 28 wrz 2016

LyraBea napisał(a)
Oj, jak dawno Cię u mnie nie było Jakieś 15 koszeń trawnika temu
Dziękuję, ogród zaczyna wyglądać jakoś bliżej ogrodowo :*

Na O nawet czas inaczej płynie ha ha ha
Macham Bea
kasja83 09:49, 28 wrz 2016

Ale planisko Beatko!!Zapowiada się ciekawie. Mówisz, że obraziłaś się na tulipany?
anka_ 10:06, 28 wrz 2016

LyraBea napisał(a)
Stożek byłby super, ale zanim sama wyhoduję, to miną lata, z zakupami formowanego w okolicy trudno. A coś na pieńku od razu zrobi takie tyci "wow". Wygooglowałam i lilaka i kalinę japońską. Jak cos na nóżce, to wolałabym, żeby na zimę listków nie gubił. Ale jestem wymagająca, co nie?

Dalej kombinują i nawet mnie to cieszy, bo już 3 ogrodnicze zwiedziłam, typuję różności, ale impuls kupowania mnie nie dosięgnął. Czyżby świadome planowanie się u mnie wykluło? To takie niepodobne do mnie.
Dziękuję Jolu za typ.
Beatko a dlaczego nie iść w drugą stronę- zimozielone są i bukszpany i tuje. Więc może coś co super sie przebarwia na jesieni a zimą główne skrzypce gra kora i pokrój. Coś na styl klonu strzępiastokorego...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Dominika11 11:45, 28 wrz 2016

widze, że szalejesz zakupowo - cebulowe na topie

i plany w toku - dzieje sie dzieje
Ewa777 13:43, 28 wrz 2016

Plan masz super wyrysowany Świetnie rozplanowałaś rabaty - lubię takie kształty