Jak się cieszę, że zajrzałaś i rozwiałaś wątpliwości. Dziękuję ślicznie.
Jutro obfocę płatki ze wszystkich stron Bardzo mi zależy, żeby w tym miejscu, gdzie je umieściłam były właśnie Polar Bear. Mam nadzieję, że na 100% to one tak jak obiecywała Pani w sklepie. Będę spokojniejsza, gdy zerkniesz Bożenko i potwierdzisz osobiście.
Moje hakone były dużo mniejsze gdy je kupowałam, teraz widać, że ładnie się rozrastają Mam nadzieję, że za 2 lata stworzą już fajne duże kaskadowe poduchy i tło dla red baronów.
A Ty działasz dalej?! Ładnie ta rabata zaczyna wyglądać i tak czyściutko. Kanciki jak żyleta! Takie pudełeczko hakone bardzo by sie przydało
I w końcu nie wiem na jakie drzewko się zdecydowałaś tam przy wjeździe. Ciężko coś doradzić jak się nie widzi obu stron, ale jestem pewna, że ze swoim zmysłem artystycznym dobrze wybierzesz i będzie pięknie.
Pozdrawiam cieplutko
Bea okna wołają mnie cały czas Ale wiesz jak to jest- im bardziej nachalne, tym bardziej irytujące, więc robię im na złość i biorę je na przetrzymanie Jak jest już bardzo źle, to zasłaniam rolety
Wczoraj miałam przyjemność obejrzenia ogrodu i domu Beatki
Bardzo dziękujemy Beatko za gościnę Nie obyło się bez przepysznych muffin, za którymi przepada moja rodzina, a Ty, Beatko, robisz je perfekcyjnie Wielkość ogrodu mnie powala i tu podziwiam Twój zapał i energię do pracy. trawnik jest idealny - gęsty, mięciutki i bez chwastów
Rabaty rozplanowane "z głową", a roślinki nabierają masy. Wszystko wypieszczone. Za rok będzie naprawdę szał
Tu musiałam dla porównania dodać modela, bo tak to nie widać jak wielkie dynie ma w swoim warzywniku Beatka. Po prostu olbrzymy!