Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

LyraBea 21:16, 30 wrz 2016

bozga napisał(a)
Jednak Vanilka
Jak się cieszę, że zajrzałaś i rozwiałaś wątpliwości. Dziękuję ślicznie.
bozga napisał(a)
Ta ze sklepu może być Polar Bear, przebarwienie się zgadza, mogłabyś tylko ciut bliżej pokazać płatki
Jutro obfocę płatki ze wszystkich stron Bardzo mi zależy, żeby w tym miejscu, gdzie je umieściłam były właśnie Polar Bear. Mam nadzieję, że na 100% to one tak jak obiecywała Pani w sklepie. Będę spokojniejsza, gdy zerkniesz Bożenko i potwierdzisz osobiście.
HanaK 09:03, 01 paź 2016

Hej, ja z rewizytą Masz piękny i zadbany ogród

Moje hakone były dużo mniejsze gdy je kupowałam, teraz widać, że ładnie się rozrastają Mam nadzieję, że za 2 lata stworzą już fajne duże kaskadowe poduchy i tło dla red baronów.

LyraBea napisał(a)
Robota wre. W trakcie przygotowania wypasionych dołków:

I posadzone:

A wspominałam, że miesiąc temu pomylili się i zamiast hakone all gold przysłali mi 9 rozplenic hameln gold. Wczoraj dosłali właściwe sadzonki hakone. Takie trochę bidulki, ale może przetrwają. W ramach przeprosin mam 10szt. Tak więc mam i rozplenice i hakone. Bardzo pozytywnie odbieram sklep.
Hakone, które okazały się rozplenicami hameln gold:

I dosłane wczoraj sadzonki hakone:
Marga 10:34, 01 paź 2016

A Ty działasz dalej?! Ładnie ta rabata zaczyna wyglądać i tak czyściutko. Kanciki jak żyleta! Takie pudełeczko hakone bardzo by sie przydało
I w końcu nie wiem na jakie drzewko się zdecydowałaś tam przy wjeździe. Ciężko coś doradzić jak się nie widzi obu stron, ale jestem pewna, że ze swoim zmysłem artystycznym dobrze wybierzesz i będzie pięknie.
Pozdrawiam cieplutko
wiklasia 09:36, 02 paź 2016

Jakie kanciki perfekcyjne !!!
Makusia 08:58, 03 paź 2016

Bea okna wołają mnie cały czas Ale wiesz jak to jest- im bardziej nachalne, tym bardziej irytujące, więc robię im na złość i biorę je na przetrzymanie Jak jest już bardzo źle, to zasłaniam rolety
Ewa777 17:22, 03 paź 2016

Wczoraj miałam przyjemność obejrzenia ogrodu i domu Beatki
Bardzo dziękujemy Beatko za gościnę Nie obyło się bez przepysznych muffin, za którymi przepada moja rodzina, a Ty, Beatko, robisz je perfekcyjnie Wielkość ogrodu mnie powala i tu podziwiam Twój zapał i energię do pracy. trawnik jest idealny - gęsty, mięciutki i bez chwastów

Rabaty rozplanowane "z głową", a roślinki nabierają masy. Wszystko wypieszczone. Za rok będzie naprawdę szał

Tu musiałam dla porównania dodać modela, bo tak to nie widać jak wielkie dynie ma w swoim warzywniku Beatka. Po prostu olbrzymy!

Ewa777 17:34, 03 paź 2016

I w domu i w ogrodzie czuć artystyczną duszę Beatki Bardzo lubię takie klimaty

zoja 17:35, 03 paź 2016

zdjecia okiem goscia ukazuja, ze wcale nas nie czarujesz obiektywem tylko faktycznie wszystko tak pieknie wyglada cudnie jesiennie
AnnaCh 17:59, 03 paź 2016

Ale super zdjęcia Ewa nam pokazałaś
P.S. Ślicznie wyglądacie dziewczyny
dominika_ 18:44, 03 paź 2016

Widzę, że super spotkanko mieliście A trawnik na zdjęciu mistrzostwo, zresztą rabatki też