Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ... Kiedy czegoś gorąco pragniesz...

... Kiedy czegoś gorąco pragniesz...

dana1s 18:56, 26 mar 2017

Cześć Basiu
Warzywnik pierwsza klasa. Z kotami sobie poradzisz, u mnie ryją krety. Jak nie sarny to...krety
A co z tym płotem?
Maly_Bialy_D... 10:32, 27 mar 2017

Danuś dzięki z płotem nic, bo mam jednak na razie za mało pieniędzy na taki "porządny" ( mówię o samej bramie i furtce - reszta siatka), będziemy jeszcze rozmawiać z teściem, czy by nam pomógł zamontować, bo mój M sam nie chce się brać za coś, czego nie umie. Wtedy kupimy marketowe gotowce i tyle.

Ze zwierzętami niestety tak jest, piękne są i kochane, ale do czasu, aż nie robią szkód

Mam nadzieję, że uda Ci się załatwić szybko sprawy urzędowe z działką i pochwalisz się kolejnymi pomyślnymi wieściami, trzymam kciuki
Basilikum 11:52, 27 mar 2017

Basiu ja tez walcze z plotem i brakiem czasu na niego. Kupilismy kawalek na wjazd, polowe zamontowalismy a reszta lezy w garazu. jeszcze dosc duzy kawalek mamy do oplotowania ale koszty ach...
dana1s 13:04, 27 mar 2017

Powoli zrobicie, mnie też czeka montaż płotu.
Już mamy wszystkie składowe. Teraz szlifowanie, malowanie, kopanie, zalewanie i montaż. Jak to prosto napisać
Ale co tam , damy radę!

Z formalnościami powoli do przodu. Czekam na warunki przyłącza prądu, wody i gazu. Mam wszystko w granicy, więc chyba nie będzie problemu.
Ale z działką dalej nic nie wiadomo
Basilikum 13:44, 27 mar 2017

Danis a co jeszcze z dzialka nie wiadomo?
Maly_Bialy_D... 21:48, 27 mar 2017

Izabelko tak to jest, zawsze czegoś brak, jak nie kasy, to czasu. Chociaż można do czegoś dążyć, jak się nie ma wszystkiego
za nudno by było z nadmiarem powyższych

Danuś załatwiaj ze spokojem przyłącza, a z działką już tyle czasu czekasz, że musi wreszcie nadejść TEN dzień i zapewne jest już blisko
Wy pracowici jesteście, to i płot wyjdzie super, niestety mojemu pokazywałam Twoją próbkę ogrodzeniową i on za żadne skarby świata nie chciałby uczestniczyć w takim rękodziele Ja za to jak najbardziej, ale do tanga trzeba dwojga
Za to załatwił z teściem, że zamontują przy najbliższej sposobności bramę i furtkę, a z siatką M już poradzi sobie sam
Zatem chociaż już znam konkrety ! Kupujemy tanie, marketowe, mam nadzieję, że do końca maja maks się opłocimy i psina mi nie zwieje
gosika67 21:59, 27 mar 2017

Cześć Basia przy płocie coś posadzisz fajnego i będzie ładnie wyglądać.Jak posadzisz roślinki i cokolwiek będziesz robić pokaż mi koniecznie.Ja wczoraj korzystając z pogody posadziłam część róż,obcięłam co się dało, a roboty jeszcze tyle.
Basia napiszę do Ciebie na pw. bo mam jedno pytanie.
Maly_Bialy_D... 23:09, 27 mar 2017

Gosiu pokażę, jak będę miała co
Pisz śmiało na priv
dana1s 06:43, 28 mar 2017

Basilikum napisał(a)
Danis a co jeszcze z dzialka nie wiadomo?

Izuś nowa jeszcze jest rolna, nie mogę jeszcze budować. Czekam już 3 lata na przekwalifikowanie...

Basiu powolutku zrobimy wszystko.
Ja lubię rękodzieło, ciekawa jestem jak będzie wyglądał mój płot gotowy?
Mam nadzieję , że wtopi się w otoczenie i nie będzie straszył

Cieszę się, że Twój płot jest w zasięgu ręki. Wreszcie się skupisz na ogrodzie i ze spokojem wypuścisz łobuziaka na trawę

Buziaki!
Basilikum 15:57, 28 mar 2017

u nas wogole sie nie da przkwalifikowac dzialki rolnej na budowlana. Najwyzej jakby syn chcial budowac albo my budowac a syn wprowadzic sie do naszego.
Jesli juz przekwalifikowuje sie teren rolny to robi to gmina i sprzedaje dzialki.