Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ... Kiedy czegoś gorąco pragniesz...

... Kiedy czegoś gorąco pragniesz...

Maly_Bialy_D... 23:14, 30 lip 2017

Mireczko dziękuję za rady, nie zastanawiałam się jeszcze co zrobić z listą po kwitnieniu,ale teraz już wiem postąpię zgodnie z Twoimi wskazówkami, niech się wysiewa. Tak samo zostawiłam naparstnicę. Mam tylko nadzieję, że wiosną nie pomyłkę siewek z chwastami

Kasiu dzięki za komplement, ale czy ja wiem, czy rękę mam do roślin. Staram się tylko w wolnej chwili o nie dbać jak umiem. No i nie jestem zwolennikiem sztucznych nawozów, chemii w ogrodzie. Mam nadzieję, że z czasem stworzę zdrowy ekosystem. Wiem, że wiele czasu i pracy przede mną

Radziu ta rachityczna roślinka, to rutewka delavaya. Bardzo mi się podoba. Taka mgiełka
Radziu2013 23:17, 30 lip 2017

No właśnie ja też pozwolilem się wysiąść napastnicy i daj Boże jak wzejdzie zastanawiam się jak ją odroznie...chyba do maja pielenia nie będzie...
Maly_Bialy_D... 23:36, 30 lip 2017

Ja na wszelki wypadek powyrywam tylko te popularne dla mnie chwasty, np komosę, bo ją umiem rozróżnić
Basilikum 09:54, 31 lip 2017

fajnie ze juz jests mam nadzieje, ze w nowej pracy dobrze placa i bedziesz miec wiecej pieniazkow na ogrodowe zakupy

trawniczek pierwsza klasa
kwiatow masz juz duzo i same pieknosci a warzywnik super, mnie tez bardzo ciesza wlasne plony
rutewka mi sie tez podoba, do niedawna nie znalam tej rosliny. Musze sie w nia zaopatrzec
pestka56 10:57, 31 lip 2017

Masz i rękę, i serce
BasiaLT 22:22, 01 sie 2017

No nareszcie jesteś super ci roślinki rosną i kwitną. Co do liatry to potwierdzam w 100%. Sieje sie jak dzika.
Maly_Bialy_D... 23:55, 04 sie 2017

Poszalałam właśnie i posadziłam przed domem dwanaście nowych krzaczków lawendy. Uwielbiam jej zapach i wygląd. W moim mini poletku z ubiegłego roku całymi dniami toczy się gwarne życie motyli, pszczół i innych skrzydlatych gości. Nic, tylko usiąść i oglądać spektakl
Wani 21:56, 13 sie 2017

Basia zarejestrowałam się specjalnie żeby się z Tobą przywitać (Skróciłam sobie nick bo i tak wszyscy tak do mnie piszą). Mam nadzieję że pozwolisz mi przysiąść u Ciebie i obserwować jak pięknieje Twój ogród -pozdrawiam serdecznie, Ania.
Basilikum 22:03, 13 sie 2017

Basiu ja wlasnie dostalam troche lawendy i nie wiem gdzie ja posadzic, laze kolo niej i laze i nie moge wymyslic
gosika67 22:15, 13 sie 2017

Witaj Basiu ja też jestem lawendowa , a Ty Iza znajdź miejsce , masz dużo miejsca.