Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 14:32, 30 kwi 2019

Kawa napisał(a)
Gosia ale masz ślicznie
a te drzewa przy ogrodzeniu to pissardi??
piękne
no i azalki i piwnonie wow!

Kamila ,to ponoć Nigry.. mówie ponoć bo takie chciałam ,ale pani w szkółce chyba nie odrózniała od Pissardi więc nie wiem co ostatecznie tam stało Ja w sumie tez nie odróżniam
mrokasia 14:34, 30 kwi 2019

Zana napisał(a)

Rżnij śmiało

Tak zrobię

malgol napisał(a)
Ciekawe czy Mrokasi zakwitnie w tym sezonie?

A czemu by miała nie zakwitnąć, ja się pytam???
malgol 14:46, 30 kwi 2019

ha, ha, jaka czujna! Ja się nie znam i nie wiem czy jak dzielone wiosną to kwitna od razu czy nie ja dzielę jesienią dla pewności
Marga 21:14, 03 maj 2019

Jaki Ty masz fajny front! Bardzo mi się podoba. Niby prosty, a coś w nim jest niezwykłego Jakoś pierwszy raz go widzę.
Tulipanki i reszta też masz piękne.
malgol 15:20, 06 maj 2019

Marga napisał(a)
Jaki Ty masz fajny front! Bardzo mi się podoba. Niby prosty, a coś w nim jest niezwykłego Jakoś pierwszy raz go widzę.
Tulipanki i reszta też masz piękne.

No dziękuję , kochana rzadko go focę bo mało zmienny jest
Makusia 10:44, 07 maj 2019

EE piękne są, ale wczesne- jak inni jeszcze oczy cieszą, ja już swoje zamykam, jak koło swoich tulipanów przechodzę

Ten Jordan, to piękny jest- te łyse końcówki to ciachnij może? Pewnie przemarzły trochę? Choć co ja mówię?! ja się kompletnie nie znam!
malgol 14:33, 07 maj 2019

Makusia napisał(a)
EE piękne są, ale wczesne- jak inni jeszcze oczy cieszą, ja już swoje zamykam, jak koło swoich tulipanów przechodzę

Ten Jordan, to piękny jest- te łyse końcówki to ciachnij może? Pewnie przemarzły trochę? Choć co ja mówię?! ja się kompletnie nie znam!

Znam ten ból Marta tez się nie znam i dlatego te końcówki tak strasza No boje się ciachnąć bo te klony niby takie wrażliwe na cięcie...ale wezmę oddech , zaaplikuję jakąś dobra wódkę na sekator i może nic im nie będzie
Makusia 14:45, 07 maj 2019

malgol napisał(a)

Znam ten ból Marta tez się nie znam i dlatego te końcówki tak strasza No boje się ciachnąć bo te klony niby takie wrażliwe na cięcie...ale wezmę oddech , zaaplikuję jakąś dobra wódkę na sekator i może nic im nie będzie

Ja mam artropurpureum. Ciachałam ostro w lutym. Miałam takie wielgaśne baty, ścięłam je o ponad połowę. Nic mu nie jest, ale podobno (tak mówi Toszka) klony tnie się w lutym.
malgol 15:01, 07 maj 2019

No właśnie słowa Toszki utkwiły mi w pamięci i dlatego tak się cykam. A tak właściwie to gdzie jest Toszka?Jakoś nigdzie na nią nie trafiłam
eVka 15:08, 07 maj 2019

malgol napisał(a)

Powiem Ci, że ja pomyliłam klona z dereniem na początku marca jak jeszcze łyse były bo rosły w jednym rządku i ciachnęłam go niziutko. Jest teraz przepiękny, niski ale bardzo gęsty z mnóstwem liści. Ja bym ciachnęła, upałów nie ma.