Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Johanka77 20:39, 03 maj 2020

Zana napisał(a)
Trochę szerzej, zaczyna się zielenić

❤️
Gosiek33 20:44, 03 maj 2020

Dziękuję za tak urocze zdjęcia

Nawet jak będzie susza okrutna, to ogrody preriowe założymy, nie smutaj
galgAsia 20:50, 03 maj 2020

Anulku
Cudną masz tę zieleninę , zdecydowanie koi nie tylko wzrok, ale i duszę... Dobrze jest się styrać fizycznie, to zazwyczaj pomaga... Mi ostatnio nie pomaga.

Hania, jak zawsze, ma rację. Dużo racji. W stanie wojennym byłam dzieciakiem, ale przecież nawet wtedy nosiłam po kieszeniach bibułę i coś tam bazgrałam na murach. Teraz mam ochotę siąść w kącie i ryczeć. Poczucie totalnej niemocy, totalnego bezsensu... Eee, do banie to wszystko...

A hosty to już normalnie pod niebo masz No i hakonka w TEJ donicy - miszczostwo
KasiaLangier 21:07, 03 maj 2020

Zgadzam się z galgAsią...ze wszystkim... Z przyjemnością odwiedziłam Twój ogród, jako pierwszy od długiego czasu. Cieszę się, że działasz, ja też staram się szukać ukojenia w roślinach. Ciekawe, bo w tym sezonie wiosennym postawiłam na ciemierniki...
Zana 21:30, 03 maj 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Piękne zdjęcia. Po ich obejrzeniu ciut mi lepiej.
Dziwny czas mamy. Trudno skupić myśli. To, co cieszyło wcześniej, jakoś mniej cieszy, a energia i zapał gdzieś się ulotniły. Typem depresyjnym i narzekającym nigdy nie byłam. Wszelkie przeciwności na ogół mnie dodatkowo motywowały. A teraz samej siebie nie poznaję. Kolejne dni odhaczam siłą rozpędu, ale wewnątrz czuję narastającą wściekłość. I na nic pozytywnego nie daję rady jej przekuć.
Brzydko pisząc: mam jedynie ochotę przywalić takiemu jednemu ze stolicy. A potem drugiemu, a nawet trzeciemu.
Pora chyba kupić gruszkę dla bokserów.
Spokojnego tygodnia.

Cóż napisać? Staram się nie narzekać, ale nie mogę udawać, że jestem happy skoro nie jestem. Mocno nie jestem. Fatalnie sypiam. Wszystko się poplątało i pomieszało.Brak dobrych wiadomości. Gruszka stoi u mojego syna w pokoju, chyba pójdę przywalić. Taka namiastka
Zana 21:31, 03 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

❤️

Cmok Johanko
Sanka 21:57, 03 maj 2020

Zdjęcia takie cudowne.... Strasznie u Ciebie zielono i przyjemnie.
Magara 23:08, 03 maj 2020

Zana napisał(a)

Mój wątek czasem stoi w miejscu a czasem pędzi jak szalony.

Pędzi głównie po Twoich pobytach na działce - życzę Tobie (i sobie) ich jak najwięcej
A dla wszystkich zdołowanych sytuacją taką i owaką:
https://www.youtube.com/watch?v=VwuxGjES5dA
Oby
KasiaBawaria 08:00, 04 maj 2020

Uwielbiam twoje ujecia
inka74 10:01, 04 maj 2020

Anula, jakbym o sobie czytała. 2 dni przekładałam rośliny na nowej rabacie i ciągle coś nie tak było. W końcu też posadziłam i nie wiem na jak długo taki układ wytrzyma. Ciągle mam 2 miejsca w których czegoś mi brakuje i nie wiem czego. Aż zła byłam sama na siebie za niezdecydowanie i marudzenie. A teraz robota i od rana mnie wkur....ją.