Lucy, Zuza, Gosia no ja to nie wiem co się tak podlizujecie. Dzięki Dziewczyny Jesienią to on na pewno będzie absolutnie królem. Napatoczyłam się na jakieś fotki sugerujące, że latem ten kontrast nie jest aż tak wyrazisty. Tak jakby ta żółta obwódka trochę w jasną zieleń przechodziła. Pożyjemy, zobaczymy.
Powiem tak, jak ci się bardzo ale to bardzo nie będzie podobał to ja go z miłą chęcią odkupię to taki prawdziwy smaczek. Obłędnie przebarwia się na jesieni a w lato bardziej zielenieje.
Dzięki Aniu. Kurcze, nie nadążam z rewizytami u wszystkich. No wiecznie w niedoczasie jestem.
No oby z letka chociaż zzieleniał, taki jaskrawy żółty chyba by mnie drażnił.
Powiem Ci, że nie wydaje mi się, żeby mi się aż tak bardzo nie podobał. Co najwyżej może zmienić miejscówkę. Oby na lato trochę choć zzieleniał. A jesień będzie jego bez dwóch zdań
Anulka no jak wrzucisz focie, to wiesz, że muszę u Ciebie kilka razy się wracać, no tak mi się podoba a przypomnisz mi jaka to hostka? a dereń to podejrzewam może cię lekko zaskoczyć za chwilkę, mnie się on podoba po ruderowa fajnusia się robi, teraz to będzie masy nabierało buźka