Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Johanka77 22:48, 28 wrz 2017

Zana napisał(a)
Johanka jak to, to do nikogo jeszcze nie przyszła?.

Każy udaje, że ma jeszcze lato
Kwiatki z bliska i te sprawy
frezja 22:54, 28 wrz 2017

anna_t napisał(a)
Bardziej mnie wkurza moja prawie 6latka sikajaca w łóżko

To może być poważny problem. Nie czekaj.
anna_t 23:01, 28 wrz 2017

O chryste kocich wypadków nie zazdroszczę, wiem jak to wali fujj!

Ewo co mam zrobić...nastawiam ją co wieczór...dziś nie zdążyłam a pościel całą świeżo wyprana normalnie k... mnie strzela.
inka74 23:31, 28 wrz 2017

Anula - różyczka nadal w dobrej formie. Dziękuję!

A mnie już trochę marzy się taka ciepła złota jesień. Uwielbiam jak drzewa się stroją w czerwono-żółto-pomarańczowe szaty.

Aniu Różana a wy po tych zapaleniach pęcherza u Młodej (dobrze pamiętam?) byliście potem u urologa? To może być bardziej skomplikowane. Jeżeli na noc nie dostaje pić i pilnujesz, żeby ze 2 razy przed pójściem spać się załatwiła to problem może być natury fizycznej lub psychicznej, może czegoś się boi. Czasami tak dzieci reagują.
Kasia_CS 07:38, 29 wrz 2017

Zana napisał(a)

Kasia a wyobraź sobie, że nie musiałam polegiwać na trawce. Przydał się dół przed ławeczką, hi, hi. A ruderowej niestety musi być ciąg dalszy i to mnie nie cieszy.

Haha, spryciula

Kurcze, a miałam kiedyś chętkę na Romę i te żółknące liście trochę zniechęcają..
W sumie to w życiu pewnie bym takiej info w necie nie spotkała. Forum to kopalnia wiedzy
makadamia 07:58, 29 wrz 2017

Zana napisał(a)
No nieeee, no parsknęłam śmiechem. Ja mam kocura, który czasami nam to robi (odpukać dawno mu się już to nie zdarzyło), wiesz jak to capi?! Masakra! Ale pojemność pęcherza jednak mniejsza

Mając do wyboru dzieci i kota zdecydowanie wybieram dzieci

Jak kot mi kiedyś w samochodzie nasikał, to jeszcze w następnym roku, jak się samochód nagrzał, czuć było smród
jazzy 08:17, 29 wrz 2017

Zana napisał(a)
Marta a co Ty kobito gadasz, przecież robisz kapitalne zdjęcia, zawsze dech zapiera. No właśnie z tymi batami, nie pasują mi takie wielkie, co z nimi kurcze zrobić?
Teraz obcinać te batogi to chyba nieee. Trza oko przymknąć i przecierpieć
mrokasia 08:19, 29 wrz 2017

Dziewczyny, a te Wasze koty to są wykastrowane? Bo moje ogony wykastrowane i ich mocz tak nie śmierdzi. Mam porównanie bo kiedyś w samochodzie zsikał mi się taki niekastrowany jeszcze i capiło niemożebnie przez długi czas.

Monia81 08:39, 29 wrz 2017

Anula Ty to jak robisz rozpierdziel to konkretny ruderowa dostała samo dobro to dopiero zacznie szaleć fotki ogrodu zachwycające, ale to wiesz...
makadamia 08:47, 29 wrz 2017

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, a te Wasze koty to są wykastrowane? Bo moje ogony wykastrowane i ich mocz tak nie śmierdzi. Mam porównanie bo kiedyś w samochodzie zsikał mi się taki niekastrowany jeszcze i capiło niemożebnie przez długi czas.

No właśnie jak jechałam z tym kotem to jeszcze był "w całości", a potem to już nie