Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Kokesz 08:11, 10 paź 2018

Śliczna tapeta
Mnie czeka remont sypialni, nie możemy się do niego zabrać...
Ja bardzo lubię tapety, wprowadzają taką przytulność do domu
makadamia 09:28, 10 paź 2018

Anda napisał(a)
Jadalnia wyglada swietnie. Tapeta bardzo mi sie podoba. Lubie te kolory. Komode dobralas perfekcyjnie

Komodę mamy od 13 lat - była kupowana jeszcze do zupełnie innego mieszkania. To do niej dobieraliśmy całą resztę
makadamia 09:29, 10 paź 2018

Kokesz napisał(a)
Śliczna tapeta
Mnie czeka remont sypialni, nie możemy się do niego zabrać...
Ja bardzo lubię tapety, wprowadzają taką przytulność do domu

To prawda
inka74 10:14, 10 paź 2018

a stołu nie da się odnowić? Jak on by był drewniany to dużo można zrobić nawet z likwidacją frezowanych krawędzi czy podmianą nóg albo po prostu malowaniem. Ty zdolna jesteś, myślę, ze dałabyś radę - jak wymiarowo jest dobry - warto o niego powalczyć.

wpadnę jak skończysz, na herbatkę teraz nie będę przeszkadzać. Z miłą chęciąa jakąś lekturę bym pożyczyła na zimowe wieczory
makadamia 10:33, 10 paź 2018

no niestety:/.

na wierzchu jest chyba fornir czy okleina - nie za bardzo widzę możliwość przemalowania go.

o wymianie samych nóg myślałam, ale niech stolarz skończy najpierw progi robić, to dopiero go zapytam o kolejne roboty

na herbatkę i lekturę zapraszam jak najbardziej, tylko lekturę muszę najpierw z pudeł wypakować, bo na razie nie wiem gdzie co mam
inka74 10:59, 10 paź 2018

Asiu - powolutku. Jak się ogarniesz ze wszystkim - daj znać. Ja mam 15 minut z pracy do ciebie ) Może i u mnie też się do tej pory unormuje ilość pracy w pracy
12:02, 10 paź 2018
Asiu pięknie będziesz mieć, uwielbiam takie zmiany
makadamia 12:10, 10 paź 2018

Iwonko - ze wszystkim? to pewnie za 5 lat będzie

Monika - dziękuję
Gruszka_na_w... 20:51, 10 paź 2018

makadamia napisał(a)
Z tą komodą to miałam wielkie szczęście, że się zmieściła. Ma tylko dwa centymetry luzu

A stół faktycznie, jak patrzę na zdjęcie, to ogromniaste wrażenie robi. Na żywo trochę mniej. Ale potrzebuję takiego, bo najbliższa rodzina (w sensie: rodzice i rodzeństwo moje i eMa) to 12 osób dorosłych nie licząc dzieci, które jedzą w kuchni. A że stół ma jeszcze dwie dostawki, to daje radę.
Jedyna jego wada, to że jest paskudny i dlatego przykryty obrusem
Teraz szukam krzeseł jadalnianych. Jeśli ktoś ma namiary na dobre sklepy to pomoc bardzo wskazana

2cm luzu? to miałaś emocje.
Kuchnie z dużym stołem to moja słabość. Najlepsza miejscówka na pogaduchy.
Krzesła w jakim typie będą?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kwartet 14:38, 13 paź 2018

Czekałam ,czekałam i oczywiście przegapiłam.
Jadalnia podobami się,co do stołu to bym popróbowała(jak pasuje wielkościowo i kształtem).Da się zeszlifować tak by nie naruszyć forniru tylko ostrożnie trzeba(robiłam tak ze swoim).
Komoda bespoke wyszła.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies