Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Kasia_CS 00:44, 20 paź 2018

makadamia napisał(a)

Na razie klimatu zero, echo się jeszcze niesie ale pomału, pomału..
Dziękuję

ja już to widzę!

Ale podobają mi się kolory (zresztą podobną szarość mam u siebie, ale nie ma tego efektu, bo na mniejszej przestrzeni, poza tym u mnie od dłuższego czasu walają się wszelkiego typu zabawki i w ogole nie ma już żadnego efektu poza bałaganem ), masz przepiękne drzwi!! ładnie gra oświetlenie - "łamana" lampa nad tymi 3 obrazkami fajnie wygląda.

Czekam z niecierpliwością na aranżację ściany schodowej
06:29, 20 paź 2018
a to juz po ...niedoróbek o których piszesz nie widać

a tapeta mnie zwaliła z nóg )) dla mnie naj naj naj

od kilku lat chodzi za mną ten wariant jasny

https://www.tapety-sklep.com/pl/p/Tapeta-Cole-Son-Contemporary-Restyled-Hicks-Hexagon-953016/24616

ciekawe kiedy do mnie dojdzie? bo jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia i dzisiaj wiem ta miłośc nie przemija
Elka 19:40, 20 paź 2018

Mnie też tapeta powaliła z nóg Uwielbiam takie metamorfozy
makadamia 12:37, 22 paź 2018

wiklasia napisał(a)
O matko, ile niedoróbek !!!!!
Gdzie Ty je widzisz kobieto?

Pięknie jest

W wiszących kablach na ścianie i listwach leżących luzem na podłodze

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Przychodzi niestety taki moment w życiu rodziny, że ilość komputerów zrównuje się z ilością członków (rodziny oczywiście).
Zachwycam się drzwiami. Balustrada bardzo wdzięczna, lekka w odbiorze. Świetnie wszystko spięłaś do kupy. Cudeńko Ci wyszło.

Odwlekam ten moment jak tylko mogę.
Dziękuję
makadamia 12:39, 22 paź 2018

eee_taam napisał(a)
a to juz po ...niedoróbek o których piszesz nie widać

a tapeta mnie zwaliła z nóg )) dla mnie naj naj naj

od kilku lat chodzi za mną ten wariant jasny

https://www.tapety-sklep.com/pl/p/Tapeta-Cole-Son-Contemporary-Restyled-Hicks-Hexagon-953016/24616

ciekawe kiedy do mnie dojdzie? bo jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia i dzisiaj wiem ta miłośc nie przemija

Ten jasny wariant jest zdecydowanie bardziej popularny. Mnie też się podoba i go rozważałam, ale ostatecznie doszłam do wniosku, że do całości mi nie pasuje

Elka napisał(a)
Mnie też tapeta powaliła z nóg Uwielbiam takie metamorfozy

Dziękuję
makadamia 12:41, 22 paź 2018

Kasia_CS napisał(a)

ja już to widzę!

Ale podobają mi się kolory (zresztą podobną szarość mam u siebie, ale nie ma tego efektu, bo na mniejszej przestrzeni, poza tym u mnie od dłuższego czasu walają się wszelkiego typu zabawki i w ogole nie ma już żadnego efektu poza bałaganem ), masz przepiękne drzwi!! ładnie gra oświetlenie - "łamana" lampa nad tymi 3 obrazkami fajnie wygląda.

Czekam z niecierpliwością na aranżację ściany schodowej

ii tam, wielka aranżacja: dwa kinkiety i jeden plakat
wcześniej, jak tam galeria obrazków była nad schodami to była aranżacja

Natomiast chciałam tylko nadmienić, że nie udało mi się pozostać w takiej oszczędności kolorystycznej i salon będzie kolorowy i ciemny
makadamia 12:46, 22 paź 2018

Jeśli ktoś szuka ładnie przebarwiajacego się krzaczka na kwaśną rabatę, to bardzo polecam orszelinę

Toszka 12:49, 22 paź 2018

A co? tylko orszelina ci się przebarwia? Już powinny kolor łapać azalie japońskie, kiścienie
makadamia 14:01, 22 paź 2018

tylko
azalia jedna leciutko zaczyna czerwienieć a kiścienie jeszcze pełne życia
Gruszka_na_w... 17:01, 22 paź 2018

makadamia napisał(a)

Natomiast chciałam tylko nadmienić, że nie udało mi się pozostać w takiej oszczędności kolorystycznej i salon będzie kolorowy i ciemny

Akuratnie jestem po lekturze wywiadu z projektantami wnętrz. Przez pół szpalty gazety zastanawiali się, dlaczego na naszej szerokości geograficznej, długiej jesieni i zimie, Polacy ładują się w ciemne kolory- zamiast logicznie iść w biele. Ponoć jesteśmy europejskim ewenementem.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies