Dizeki Asia. Tyle ze ja Rome kupilam nie przez neta,a zwyczajnie, tyle ze akurat byla w fazie kwitnaco-przkwitajacej w pelni rozkwitu nadal mi sie podoba, nie lubie tylko tego okresu przed.
Astrantie w ogole maja taki trudniejszy do okreslenia, zmienny kolor Maslany tez by mi pasowal Jak wielkosc kwiatu w normie, to w ogole super. Jakos nie zawsze lubie te rosliny selekcjonowane w celu uzyskania jak najwiekszego kwiatu
Byly, na wyprzedazy, potrzebne mi sa, to wzielam. Tylko sie martwie, czy jeden zakwitnie tak, jak bym chciala, bo to ze mial zawieszke z nazwa, o niczym nie swiadczy, a to japonski, Mullers Crimson Drugi kwitl, wiec niespodzianek nie bedzie, on z tych auricula. Twoj bardzo ladny, taki inny.
Przed laty cieszyłam się z każdej wiewiórki do czasu gdy jedna uwiła sobie gniazdo na wspólnym terytorium. Co roku teraz w czasie wychowywania podlotów najłatwiej tej rudej polować tuż pod nosem. Ostatnio została stanowczo pouczona o niestosowności takich zachowań przez srokę. Ganiały się wokół drzewa, a potem ruda trochę dziobem oberwała
Jeśli zrobisz prawidłową budkę z pogrubionym wejściem by łapką nie sięgnęła do środka to ptaki dadzą radę
Dziewczynki, ja do ZP to najwcześniej w sierpniu pojadę, jak ogarnę aktualne zasoby i bardziej planuję w tygodniu, tylko czy tam otwarte w tym tygodniu, czy tylko soboty?