inka74
15:42, 16 lut 2018

Żurawkę Lime Marmalade mam w miejscach bardzo słonecznych i daje radę. W pierwszym roku po kupieniu lekko ją przypalało a w drugim już nic jej nie ruszało. Polecam. Jarzmianki miałam w pełnym słońcu - nie chciały mi kwitnąć i rosnąć. Przeniosłam do półcienia i dałam skorupek z jajek pokruszonych w ziemię - są w jeden sezon 2 razy większe.
Róż niestety nie podpowiem bo te co wybrałaś albo nie mam albo dopiero co kupiłam albo będą na wiosnę
Ja z powodu zamówienia 7 róż przy miejscu przygotowanym tylko na 3 sztuki będę musiała też rabatkę jedną powiększyć - znów. Co roku zmienia swój rozmiar. Ta metodą to u mnie z przodu powstanie jedna wielka rabata bo to jedyne miejsce, gdzie eM trawnika nie broni.
Róż niestety nie podpowiem bo te co wybrałaś albo nie mam albo dopiero co kupiłam albo będą na wiosnę

Ja z powodu zamówienia 7 róż przy miejscu przygotowanym tylko na 3 sztuki będę musiała też rabatkę jedną powiększyć - znów. Co roku zmienia swój rozmiar. Ta metodą to u mnie z przodu powstanie jedna wielka rabata bo to jedyne miejsce, gdzie eM trawnika nie broni.