Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 22:57, 08 maj 2018

Annak napisał(a)
Rzeczywiście ta kora od razu poprawia wygląd rabaty Ślicznie masz Kasiu

Dzięki Aniu - jeszcze wiele brakuje - zwłaszcza tej części rabaty na fotce, ale co się odwlecze... Juz nie mam takiego cisnienia na maxa, ze muszę już, teraz, na wczoraj
Makusia 22:59, 08 maj 2018

Kochana, jak się Arbuz dostosuję do Twoich obecnych godzin niespania, to Ty wyspana długo nie będziesz
Kasia_CS 23:00, 08 maj 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

To Zacytuję Ci jeszcze dla zachęty słowa mojego męża, przed tym, jak Go namówiłam na czwarte: "Troje dzieci to absolutne minimum, ale czworo, to już lekka przesada"

haha! Dla mnie dwójka to była taka opcja "konieczna", bardzo pożądana - na wzór mojej rodzinki - nad trójką kiedyś w życiu bym nie pomyślała
Kasia_CS 23:05, 08 maj 2018

A teraz zagadka - pierwsze sesleria, a druga sadzonka...? Najlepsze jest to, że ja dzieliłam te trawy na początku i mam z nich kilka sztuk i tylko ta jedna tak wygląda

Tu podejrzana panienka

w zbliżeniu
Kasia_CS 23:08, 08 maj 2018

Louis odier obiecująco zapączkowana - niestety nie jestem w stanie tak zrobić fotki w tym świetle, żeby było widać dokładniej pąki

Uwielbiam te mikro kwiatuszki na poduszce z karmnika:

Double ellen purple

Kolejne stadium rozkwitu rodka
Kasia_CS 23:11, 08 maj 2018

I kolejny dzionek u Petera Alana - mam nadzieję, że wżery od opuchlaka są zeszłoroczne, a nie już grasuje...

Zawilce

Liliowy eksperyment pod peoniami - te skończą, może te będą udawać, że rosną z jednego krzaka Miałam obawy sadzić je głębiej w kępie peonii, że uszkodzę..

Szałwia tuż tuż

I tawułka biała - o ile pamiętam, to wyhodowałam ją z lidlowej paczuszki Niewiele się po niej spodziewałam, biorac pod uwagę jak wyglądała w pierwszym roku
Figielka 23:14, 08 maj 2018

Witam,
Wpadłam się przywitać i zapytać jakie drzewo masz w ogródku. Na ostatnim zdjęciu - w tle biały płotek.
Pozdrawiam
Kasia_CS 23:14, 08 maj 2018

Sesleriowo szałwiowa - bardzo fajne poduszki już szałwia stworzyła, ale muszę dosadzić seslerię i nieco zaburzyć ten ład, bo za równo coś ...

I od drugiej strony

Cudne orliki z bliska, z daleka są mizerne

I czosneczki na deserro
Kasia_CS 23:16, 08 maj 2018

Makusia napisał(a)
Kochana, jak się Arbuz dostosuję do Twoich obecnych godzin niespania, to Ty wyspana długo nie będziesz

Martek
.. mój eM twierdzi, że biorąc pod uwagę ile ja sypiam i ile wstawałam do Młodego, to on już dawno by chory z niewyspania był Może Mała się jakoś ładnie w rytm wstrzeli
Kasia_CS 23:17, 08 maj 2018

Figielka napisał(a)
Witam,
Wpadłam się przywitać i zapytać jakie drzewo masz w ogródku. Na ostatnim zdjęciu - w tle biały płotek.
Pozdrawiam

Cześć Iwonko, witam w moich skromnych progach - u mnie rosną graby