Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 05:36, 16 maj 2018

sarenka napisał(a)

Moja młodsza też lubi podlewać...tak że dwa dni jeszcze ziemia mokra a w rsabscia aż dziury są ( w piachu) do tego oczywiście ona też jest podlana ale to tyle radości dla dziecka,!!

U mnie tez zawsze kałuże jak się dorwie najgorzej jak wparuje w taki gorąc do ogródka, szlauch nagrzany, woda w nim jak ukrop a ten chce podlewac już się nauczylam zdejmować zawczasu kran ;P

Ale jak już daje podlewac przy lepszych warunkach to jest to samo mokry cały już po chwili

Kokesz napisał(a)
Kasiu, również trzymam kciuki

Dzięki Reniu!

paulina_ns napisał(a)

Będzie na pewno dobrze my kobiety mamy w sobie dużo siły, a trzymać w swoich ramionach takiego małego człowieczka wynagradza wszystko i szybko zapomina się o bólu

Tak, to prawda! Ja po porodzie sobie myślałam, o mamo! Ale ból! I jak tu myśleć o drugim dziecku?! Okazało się, ze po krótkim czasie zapomniałam jak to jest i już mnie to nie przerażało
Kasia_CS 05:47, 16 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Jestem na bieżąco - co tam łubiny jak tu najpiękniejszy kwiat na świat przychodzi.

Ha! <3

JoannaDe napisał(a)

O to to ! Jak zobaczyłam powiadomienia z dwóch dni to się za głowę złapałam

No piszecie wszystkie na potęgę i się gubię już, ale i przez to więcej czytam, a nieco mniej piszę w związku z tym..

UrsaMaior napisał(a)

Bosz, twarda baba z Ciebie, chapeau bas Ja sobie ułatwiłam jak mogłam.

Oj tam, przecież wszystko jest dla ludzi przy Kubie też chciałam znieczulenie, z jakichś nie do końca w pełni znanych mi przyczyn nie dostałam, potem było za późno. I skoro dało się raz, to i dwa też

Magleska napisał(a)
jak tam samopoczucie czytam ,że nadal w szpitalu jesteś
ja też nie nadążam z czytaniem .....jakoś czas się skurczył ,pomimo ,że przestałam ryć
buziaczki Mamusiu

Jestem jestem, co najmniej do czwartku i się okaże.. poza tęsknotą za moimi facetami i chociażby obchodem po ogródku z aparatem, dojmującą nudą szpitalną, to samopoczucie jest git odpoczywam aż nadto!
Pozdrowionka!
Kasia_CS 06:04, 16 maj 2018

Makao_J napisał(a)
Kochana przypomnij sobie - czy np. miałaś ostatnio luźniejszy stolec. Jeśli tak to organizm zaczyna się przygotowywać i poród się zbliża. To główny objaw.
Ja takie symptomy zaczęłam zauważać dopiero przed 3 porodem.

Jak położyli mnie do szpitala na wywołanie porodu to ze strachu same bóle przyszły. Drugi poród miałam wywoływany i to był koszmar dla mnie. Długo miałam traumę po nim.

Trzeci był najszybszy. Wiedziałam już co mnie czeka. 9 miesięcy się przygotowywałam psychicznie. Dlatego jak przyszły bóle wieczorem na sali w szpitalu to poszłam spać. A rano po obchodzie urodziłam w ciągu godziny. Zero stresu. I wypoczęta byłam po przespałam całą noc.

Na razie nic z tych rzeczy, więc jeszcze pewnie Kaja niegotowa tez bym wolała, zeby samo się zaczęło, a nie kombinacje alpejskie z wywoływaniem.. widzisz jak to doświadczenie porodowe sprzyja z kazdym kolejnym razem
Mary napisał(a)
Kasiu,

Masz jakieś nowe zdjęcia ogródka?

Sadzonki zawilców Andrea Atkinson będę dla Ciebie miała. Tylko muszę Cię uprzedzić, że one się rozłażą.

No dopinguje tego mojego eMa, żeby pocykał mi coś nowego, ale stawia opór ale może dziś coś mi wyśle, bo już się zamęczycie na amen tym moim szpitalem hihi

Dziękuję, że o mnie pamiętalas z zawilcami! Na razie się nie martwię rozłażenie, będę później też rozdawać
Johanka77 06:31, 16 maj 2018

O! A Ty już leżysz!
Trzymam kciuki

Jak masz ochotę to wpadnij do mnie, narysowałam cosik.
Makusia 07:51, 16 maj 2018

Gratulacje. Trzysetka szpitalna
DorKa 08:22, 16 maj 2018

buziaki Mamuśka daj znać kiedy mocniej mamy trzymać kciuki

a jak młoda się nie będzie śpieszyć to olej rycynowy i seksik potajemny w szpitalnej toalecie ( nie wnikam z kim ) To zadziałą na pewno
UrsaMaior 08:48, 16 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Oj tam, przecież wszystko jest dla ludzi przy Kubie też chciałam znieczulenie, z jakichś nie do końca w pełni znanych mi przyczyn nie dostałam, potem było za późno. I skoro dało się raz, to i dwa też

E tam znieczulenie, ja sobie cc załatwiłam. Jak się potem okazało miałam dobre przeczucie, ale to przy okazji opowiem, bo to nie temat na forum publiczne.
jolanka 09:01, 16 maj 2018

Dziewczyny, wstydu nie macie. Nie podpowiadajcie Kasi bezeceństw Jeszcze spróbuje i co?
Kasia_CS 09:22, 16 maj 2018

Johanka77 napisał(a)
O! A Ty już leżysz!
Trzymam kciuki

Jak masz ochotę to wpadnij do mnie, narysowałam cosik.

A weź.. leżę i kwiczę z nudów-tzn staram się leżeć jak najmniej, ruszać jak najwięcej, ale te korytarze juz wydeptałam przez tydzień z książką w ręce.. poznym wieczorem jedyna chodzędo momentu jak panie podłogę myją i się nie da

U Ciebie jestem od rana i nie zamykam karty w przeglądarce, bo myślę co tu "mądrego" doradzić

Makusia napisał(a)
Gratulacje. Trzysetka szpitalna

Ech, juz mnie samą wkurza, że moj wątek zamiast ogrodniczy to szpitalno-porodowy wolałabym pokazac Wam jakieś kwiatki z rabatki, że sobie tak pozwolę zrymować albo Kaję! A tu ani jedno ani drugie.. a tak biegam po wątkach i zazdroszczę tego wybuchu wiosny...ach..

DorKa napisał(a)
buziaki Mamuśka daj znać kiedy mocniej mamy trzymać kciuki

a jak młoda się nie będzie śpieszyć to olej rycynowy i seksik potajemny w szpitalnej toalecie ( nie wnikam z kim ) To zadziałą na pewno

Haha, ostatnio się śmiałam do pary, gdzie dziewczyna po terminie, że ja mogę wyjść na trochę

UrsaMaior napisał(a)

E tam znieczulenie, ja sobie cc załatwiłam. Jak się potem okazało miałam dobre przeczucie, ale to przy okazji opowiem, bo to nie temat na forum publiczne.

Będzie okazja, to opowiesz
jolanka napisał(a)
Dziewczyny, wstydu nie macie. Nie podpowiadajcie Kasi bezeceństw Jeszcze spróbuje i co?

Hihi, ale na pewno nie z obcym, jak tu Dorka podpowiada opcje
Kasia_CS 20:35, 16 maj 2018

No dobra! Mam jakieś fotosy

Jedna z kęp peonii-ta na mnie chyba czeka

Druga za to już porządnie sie rozwija (tylko ten cisowy stozek.po sąsiedzku chyba umiera)

Louis odier zaczyna