Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

tulucy 22:17, 13 maj 2018

Huhu ja z młodą też trafiłam do szpitala, bo po terminie i mała... Leżałam i cierpiałam z nudów przez weekend, na szczęście w poniedziałek mnie rozwiązali pan doktor zrozumiał moją odpowiedź na pytanie "jak pani chce rodzić?" - Ja mu na to " jak najszybciej". W końcu w domu m i syn czekali...
anka_ 22:22, 13 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
...okazalo się, że Kaja będzie niedużą dziewuszka i chcą skontrolować jej wzrost na przestrzeni tygodnia i zarządzili tygodniowy pobyt na oddziale.
Wiesz Kasiu mi też tak mówili na podstawie usg (robione 2x w miesiącu z pewnych wzgledów, ostatni raz tydzień przed porodem) a córa 4 kg się urodziła. Taka 'odchowana' już. Jedyny problem, że większość kupionych ciuszków startowych była za mała.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Alicja169 22:38, 13 maj 2018

Kasiula, każda mała fasolka szybko wyrośnie, i w oczekiwaniu na szczęśliwe rozwiązanie pozostawiam moc dobrej energii, coby było szybko i bez bólu
Kasia_CS 08:34, 14 maj 2018

Toszka napisał(a)
Byłam z kiepskim internetem (pisanie było mordęgą), ale czytam i kciuki mam zaciśnięte

Dzięki Iwonko :*

anbu napisał(a)
Zdrowia dla Was DZIEWCZYNY!!!

Cmoki!

Aniu i Asiu i ja majowa ja to tylko mam nadzieje, że nie urodzę w swoje urodziny, bo mam 23 maja, a termin na 25 niech Niunia ma swoje własne święto nie do podziału z mamuśką

Megi, domyślam się jak z dwójką można się zmęczyć, czasem bardziej nawet pewnie niż z większą gromadką-wszystko zalezy od charakteru naszych pociech mój jest z tych raczej spokojnych, choć bardzo angażuje do wszelkich zabaw, przez co nie mamy spokoju na zbyt długo. No chyba, ze pozwolę mu ogródek podlewac, to dziecka nie ma
Kasia_CS 08:42, 14 maj 2018

tulucy napisał(a)
Huhu ja z młodą też trafiłam do szpitala, bo po terminie i mała... Leżałam i cierpiałam z nudów przez weekend, na szczęście w poniedziałek mnie rozwiązali pan doktor zrozumiał moją odpowiedź na pytanie "jak pani chce rodzić?" - Ja mu na to " jak najszybciej". W końcu w domu m i syn czekali...

U mnie czekają, bo do terminu jeszcze 1,5tyg, a w tym szpitalu wyjątkowo chętnie zostawiają na oddziale jak obserwuję.. jestem dopiero na półmetku pobytu, chyba że coś się zadzieje, w co szczerze wątpię a chciałabym rodzić naturalnie i raczej bez znieczulenia, bo Kuba byl kilogram cięższy i dalam radę bez, to i tu powinno się tym bardziej dać przeżyć

W domu mi czeka ten sam skład dziś nawet zobaczę wreszcie moje dzieciątko, bo od środy nie miałam możliwości
Kasia_CS 08:45, 14 maj 2018

anka_ napisał(a)
Wiesz Kasiu mi też tak mówili na podstawie usg (robione 2x w miesiącu z pewnych wzgledów, ostatni raz tydzień przed porodem) a córa 4 kg się urodziła. Taka 'odchowana' już. Jedyny problem, że większość kupionych ciuszków startowych była za mała.

No to nieźle-trochę się margines błędu im poszerzył my teraz dokupiliśmy mniejsze ciuszki na wszelki wypadek, żeby nie utonęła w tych przygotowanych teraz wypuszczali babeczkę z dzieckiem 5,2kg, wow
Kasia_CS 08:47, 14 maj 2018

Alicja169 napisał(a)
Kasiula, każda mała fasolka szybko wyrośnie, i w oczekiwaniu na szczęśliwe rozwiązanie pozostawiam moc dobrej energii, coby było szybko i bez bólu

Jak przystało na forum ogrodnicze-fasolka wyrośnie, hihi dziękuję Alicjo! Ach, jakby tak bezboleśnie się dało ale szybko już jest super i tego się trzymajmy !
Toszka 09:09, 14 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
(...)

choć bardzo angażuje do wszelkich zabaw, przez co nie mamy spokoju na zbyt długo. No chyba, ze pozwolę mu ogródek podlewac, to dziecka nie ma

I zdradzę ci sekret... jak są starsi to ONI chcą spokoju i już nie chcą angażować się w rodzinne zabawy i w podlewanie ogrodu
Catalinasdiary 09:17, 14 maj 2018

Kasiu, również trzymam kciuki
DorKa 09:18, 14 maj 2018

Kasiu trzymam za Was kciuki Moja Hania też miała być taka malutka jeszcze tydzień przed porodem a ostatecznie dziewucha bardzo normalnych rozmiarów wyszła Dobrze,że w szpitalu jesteście, pod dobrą opieką. Teraz już z górki Powodzenia dziewczyny!
p.s Przynajmniej będziesz miała czas na lekturę O