Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Brzozowadzie... 11:06, 14 maj 2018

Też ściskam!
Anda 11:38, 14 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

U mnie czekają, bo do terminu jeszcze 1,5tyg, a w tym szpitalu wyjątkowo chętnie zostawiają na oddziale jak obserwuję.. jestem dopiero na półmetku pobytu, chyba że coś się zadzieje, w co szczerze wątpię a chciałabym rodzić naturalnie i raczej bez znieczulenia, bo Kuba byl kilogram cięższy i dalam radę bez, to i tu powinno się tym bardziej dać przeżyć

Tez rodzilam bez znieczulenia, 6 godzin i bylo po. Moja Niunia tez nie byla jakas wielka, 3,2 kg. Zanim sie zaczelo (9 dni przed terminem) tez nic sie nie zapowiadalo, wiec brak jakichkolwiek oznak nic nie znaczy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 19:19, 14 maj 2018

No Kasieńko, ja też trzymam kciuki, niech poród będzie łatwy a dziecinka zdrowa
Makusia 22:16, 14 maj 2018

Grunt, że internet masz tam dobry Inaczej zanudziłabyś się przez ten tydzień, a tak masz nas
Kasia_CS 05:24, 15 maj 2018

Toszka napisał(a)

I zdradzę ci sekret... jak są starsi to ONI chcą spokoju i już nie chcą angażować się w rodzinne zabawy i w podlewanie ogrodu

Ha! No tak, ten moment też kiedys nastąpi tymczasem trzeba się cieszyć jakiego się ma słodkiego pomocnika
Kasia_CS 05:28, 15 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Kasiu, również trzymam kciuki

:*

DorKa napisał(a)
Kasiu trzymam za Was kciuki Moja Hania też miała być taka malutka jeszcze tydzień przed porodem a ostatecznie dziewucha bardzo normalnych rozmiarów wyszła Dobrze,że w szpitalu jesteście, pod dobrą opieką. Teraz już z górki Powodzenia dziewczyny!
p.s Przynajmniej będziesz miała czas na lekturę O

Zobaczymy jak się u mnie szacunki z usg sprawdzą ostatnio z każdej strony dochodzą do mnie wieści, że ten i ów naszych gabarytów był

A Ty wiesz, ze ja z czytaniem nie nadążam?! Jeszcze weekend był ok, bo wszystkie ryły w ogródkach, a jak przychodzą dni powszednie, to w tel nie sposób nadążyć za Wami
Kasia_CS 05:39, 15 maj 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Też ściskam!

Odściskujemy

Anda napisał(a)

Tez rodzilam bez znieczulenia, 6 godzin i bylo po. Moja Niunia tez nie byla jakas wielka, 3,2 kg. Zanim sie zaczelo (9 dni przed terminem) tez nic sie nie zapowiadalo, wiec brak jakichkolwiek oznak nic nie znaczy

Zobaczymy jak tym razem się uda, liczę na to, ze szybciej się uwiniemy niż za pierwszym razem z tymi oznakami to racja, bo przy Kubie tez było ni z tego ni z owego

mirkaka napisał(a)
No Kasieńko, ja też trzymam kciuki, niech poród będzie łatwy a dziecinka zdrowa

Dziękuję Mireczko! Musi być jak piszesz

Makusia napisał(a)
Grunt, że internet masz tam dobry Inaczej zanudziłabyś się przez ten tydzień, a tak masz nas

Makuś, to prawda! Co prawda czasem zanika na jakiś czas, ale wraca niby nań ksiązki, ale poznym wieczorem czy nocą z nimi nie poszaleję
paulina_ns 06:53, 15 maj 2018

Dołączam się do trzymania kciuków drugą dzidzię mi zdecydowanie łatwiej się rodziło, a trzecią to już w ogóle niebo
Kasia_CS 07:13, 15 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Dołączam się do trzymania kciuków drugą dzidzię mi zdecydowanie łatwiej się rodziło, a trzecią to już w ogóle niebo

Hihi, lejesz miód na serce me
DorKa 08:56, 15 maj 2018

chyba niestety nie ma reguły. Z pierwszym ledwo co zdążyłam do szpitala a z druga męczyłam sie przeokrutnie. Tobie pójdzie leciutko. W końcu nie na darmo tyle kciuków trzymamy Chyba na sali żadna inna kobita tyle kibiców nie ma co Ty Buziaki