Tez rodzilam bez znieczulenia, 6 godzin i bylo po. Moja Niunia tez nie byla jakas wielka, 3,2 kg. Zanim sie zaczelo (9 dni przed terminem) tez nic sie nie zapowiadalo, wiec brak jakichkolwiek oznak nic nie znaczy
Zobaczymy jak się u mnie szacunki z usg sprawdzą ostatnio z każdej strony dochodzą do mnie wieści, że ten i ów naszych gabarytów był
A Ty wiesz, ze ja z czytaniem nie nadążam?! Jeszcze weekend był ok, bo wszystkie ryły w ogródkach, a jak przychodzą dni powszednie, to w tel nie sposób nadążyć za Wami
Zobaczymy jak tym razem się uda, liczę na to, ze szybciej się uwiniemy niż za pierwszym razem z tymi oznakami to racja, bo przy Kubie tez było ni z tego ni z owego
Dziękuję Mireczko! Musi być jak piszesz
Makuś, to prawda! Co prawda czasem zanika na jakiś czas, ale wraca niby nań ksiązki, ale poznym wieczorem czy nocą z nimi nie poszaleję
chyba niestety nie ma reguły. Z pierwszym ledwo co zdążyłam do szpitala a z druga męczyłam sie przeokrutnie. Tobie pójdzie leciutko. W końcu nie na darmo tyle kciuków trzymamy Chyba na sali żadna inna kobita tyle kibiców nie ma co Ty Buziaki