Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

sarenka 09:14, 15 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Ha! No tak, ten moment też kiedys nastąpi tymczasem trzeba się cieszyć jakiego się ma słodkiego pomocnika

Moja młodsza też lubi podlewać...tak że dwa dni jeszcze ziemia mokra a w rsabscia aż dziury są ( w piachu) do tego oczywiście ona też jest podlana ale to tyle radości dla dziecka,!!
Kokesz 10:09, 15 maj 2018

Kasiu, również trzymam kciuki
paulina_ns 15:59, 15 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Hihi, lejesz miód na serce me

Będzie na pewno dobrze my kobiety mamy w sobie dużo siły, a trzymać w swoich ramionach takiego małego człowieczka wynagradza wszystko i szybko zapomina się o bólu
Pszczelarnia 16:28, 15 maj 2018

Jestem na bieżąco - co tam łubiny jak tu najpiękniejszy kwiat na świat przychodzi.
JoannaDe 17:22, 15 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

A Ty wiesz, ze ja z czytaniem nie nadążam?! Jeszcze weekend był ok, bo wszystkie ryły w ogródkach, a jak przychodzą dni powszednie, to w tel nie sposób nadążyć za Wami

O to to ! Jak zobaczyłam powiadomienia z dwóch dni to się za głowę złapałam

UrsaMaior 18:24, 15 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

chciałabym rodzić naturalnie i raczej bez znieczulenia, bo Kuba byl kilogram cięższy i dalam radę bez, to i tu powinno się tym bardziej dać przeżyć

Bosz, twarda baba z Ciebie, chapeau bas Ja sobie ułatwiłam jak mogłam.
Magleska 19:31, 15 maj 2018

jak tam samopoczucie czytam ,że nadal w szpitalu jesteś
ja też nie nadążam z czytaniem .....jakoś czas się skurczył ,pomimo ,że przestałam ryć
buziaczki Mamusiu
Makao_J 19:51, 15 maj 2018

Kochana przypomnij sobie - czy np. miałaś ostatnio luźniejszy stolec. Jeśli tak to organizm zaczyna się przygotowywać i poród się zbliża. To główny objaw.
Ja takie symptomy zaczęłam zauważać dopiero przed 3 porodem.

Jak położyli mnie do szpitala na wywołanie porodu to ze strachu same bóle przyszły. Drugi poród miałam wywoływany i to był koszmar dla mnie. Długo miałam traumę po nim.

Trzeci był najszybszy. Wiedziałam już co mnie czeka. 9 miesięcy się przygotowywałam psychicznie. Dlatego jak przyszły bóle wieczorem na sali w szpitalu to poszłam spać. A rano po obchodzie urodziłam w ciągu godziny. Zero stresu. I wypoczęta byłam po przespałam całą noc.
Mary 21:36, 15 maj 2018

Kasiu,

Masz jakieś nowe zdjęcia ogródka?

Sadzonki zawilców Andrea Atkinson będę dla Ciebie miała. Tylko muszę Cię uprzedzić, że one się rozłażą.
Kasia_CS 05:32, 16 maj 2018

DorKa napisał(a)
chyba niestety nie ma reguły. Z pierwszym ledwo co zdążyłam do szpitala a z druga męczyłam sie przeokrutnie. Tobie pójdzie leciutko. W końcu nie na darmo tyle kciuków trzymamy Chyba na sali żadna inna kobita tyle kibiców nie ma co Ty Buziaki

No chyba moje współtowarzyszki z pokoju mają mniej kibiców, bo nie reagują nic a nic na indukcję oksytocyną (kolejną), a są po terminie ale u mnie na razie i tak cisza spokój, ale ja jeszcze mam czas