Ja jeszcze Jankę dopytam o tą wysokość Willa, moj na rozance ma około 80cm chyba aktualnie, a jest to jego druga wiosna.
Rutewkę chciałam kupić już 2 lata temu, ale nigdzie nie mogłam dostać-w końcu w szkółce bylinowej dorwalam 2 odmiany, a przy okazji targów domówilam białą. Zobaczymy, czy to na pewno ona
Goethe tak jak William na rabacie 2 wiosna, ale słońce go dalej spieka, moze go pólcienia przesadzę.
Dzięki Agatko! Zamierzam zaprosić szalwie na rabate przy wyjściu na taras, żeby jednak cos się działo, bo po różnych przeprowadzkach jest pusta praktycznie.
Co do chandos- odpisałam. A różyczki dziękują!! Bardzo mnie cieszą te piękne kwiaty.. dziś nawet scielam kilka rozwiniętych kwiatów, zeby Kajce zdjecia zrobić i pierwszy raz cyknęlam foto porównawcze poszczególnych odmian przy okazji wstawie
Dzis przyszły do mnie różyczki! Z nowości u mnie - chandos beauty i boscobel, pozostałe 3 to powtórzenia tego co mam, czyli Voyage, Lavender ice i Pastella. Teraz żałuję, ze jeszcze czegoś nie wzięłam nowego to uzależniające
Zdjęcia robię lustrzanką - nikonem. Dziękuję za pochwały! Szałwię mam na innej rabacie i się świetnie spisuje, więc aż się dziwię, że jeszcze jej nie dałam gdzieś indziej też