Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

mrokasia 07:52, 20 sie 2018

Ja też robię doły...
inka74 07:55, 20 sie 2018

Kanciki pierwsza klasa. Też będę musiała się nauczyć je robić. Boscobel jest boska a do tego jak pachnie - cudo. Moja też zaczęła znowu kwiaty rozwijać.

Wycałuj Kajkę ode mnie, aby ślicznie bezzębnie się znów do ogrodowej ciotki uśmiechnęła.
eVka 09:45, 20 sie 2018

Dziewczyny polecam cięcie kantów nożycami do trawy akumulatorowymi, no mnie sierocie wychodzi, więc wam na pewno wyjdzie

Kaja i rutewka mega słit, kocham te pampuśne rączki, oj wytuliłabym mocno

Wypiękniam od razu ogród po kancikowaniu, róże jak zawsze u Ciebie boskie
MalgosiaW 21:49, 20 sie 2018

Witaj. Pięknie u ciebie Kasiu. Cudowne róże, będę zaglądać jak pozwolisz. Róża o którą pytałaś to Eden Rose.

Pozdrawiam
Kasia_CS 13:07, 21 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Kajce z rutewką wyjątkowo do twarzy ( a w zasadzie do rączki ).
Kanciki super, bardzo schludnie to wygląda .

hihi

No jestem z nich całkiem zadowolona, tym bardziej, że poszło rach ciach jak już nie ma tam tylu korzonków do rwania co za pierwszym razem

Kasia_CS 13:11, 21 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

Kanciki pierwsza klasa a ja przyznam się bez bicia,że nie potrafię ich robić ostatnio jak robiłam mąż później na mnie krzyczał,że takie doły zrobiłam,że tylko woda będzie tam stała Ty widzę tylko jakby tniesz trawę, a ja tnę razem z ziemią robi się dół wokół rabaty

Dziękuję! Wiesz co, ja tnę z ziemią, ale wytrzepuję ją i trochę upycham w tą szczelinę. Kostki obrzeży są tylko wbite w ziemię i żeby nie "wędrowały", to staram się je choćby w ten sposób ustabilizować.

A u mnie nie ma takiej wody chyba, która by mogła stać budowlańcy chyba postarali się o dobry drenaż ogródka nad garażem.
Kasia_CS 13:11, 21 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Ja też robię doły...

eee tam, trenuj albo upychaj jak ja
Kasia_CS 13:12, 21 sie 2018

inka74 napisał(a)
Kanciki pierwsza klasa. Też będę musiała się nauczyć je robić. Boscobel jest boska a do tego jak pachnie - cudo. Moja też zaczęła znowu kwiaty rozwijać.

Wycałuj Kajkę ode mnie, aby ślicznie bezzębnie się znów do ogrodowej ciotki uśmiechnęła.

No na Twoim nowym trawniczku to będzie czadersko Bo na moim to jedynie drobny plusik na tym podziurawionym chwastowisku

Oj ta Boscobel..mmmm

Kajeczka wycałowana
Kasia_CS 13:15, 21 sie 2018

effka napisał(a)
Dziewczyny polecam cięcie kantów nożycami do trawy akumulatorowymi, no mnie sierocie wychodzi, więc wam na pewno wyjdzie

Kaja i rutewka mega słit, kocham te pampuśne rączki, oj wytuliłabym mocno

Wypiękniam od razu ogród po kancikowaniu, róże jak zawsze u Ciebie boskie

Wiesz co, nawet mam taki gadżet z L, ale że to nie mój tylko pożyczony od eMa rodziców, to nie ryzykuję uszkodzenia moze nastepnym razem kawałeczek zrobię na spróbowanie, bo tak jak pisałam, okazało się, że już nie ma takich korzeni do pokonania po pierwszym kancikowaniu

Wytuliłam od CIebie, bo i tak nie mogłam się powstrzymać od przytulania jej
Kasia_CS 13:18, 21 sie 2018

MalgosiaW napisał(a)
Witaj. Pięknie u ciebie Kasiu. Cudowne róże, będę zaglądać jak pozwolisz. Róża o którą pytałaś to Eden Rose.

Pozdrawiam

Hej Małgosiu, witam Ciebie serdecznie w moich skromnych progach Zapraszam oczywiście do odwiedzin

Ach kiedy moja Edenka zacznie przypominać te ze zdjęć.. na razie wygląda jak uboga krewna albo nią zwyczajnie nie jest..
To jej dotychczasowe najlepsze wcielenie, a w ogóle to smętnie patrzy w dół.