Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Johanka77 00:09, 01 wrz 2018

UrsaMaior napisał(a)
Oj silvery lubię, muszę podosadzać. Pięknie rosną wszędzie i fochów nie strzelają.

Ja tż mam. Chwalę, bo sztywne są.
Choć szybko różowieją (czyt. już).
Johanka77 00:10, 01 wrz 2018

Kasia, sporobolus poszedł na priv.
MalgosiaW 06:53, 01 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

Hehe, no na poważnie dałaś jej szansę dokupując koleżankę do pary A u fanów AL jest w jakichś ciekawych kompozycjach, czy nic Cie nie ujęło?

Widzisz jak bardzo chciałam dać jej szanse Bo w sumie Augusta ma prawo się podobać. Teraz jak chcę się jej pozbyć to jak na złość zachwycająco kwitnie. Mamie je sprezentuję, już się cieszy. Ona lubi takie kolory. A ja mam przynajmniej miejsce dla swoich typów

Kasia_CS 09:48, 01 wrz 2018

Johanka77 napisał(a)

Ja tż mam. Chwalę, bo sztywne są.
Choć szybko różowieją (czyt. już).

Haha, Asiu, Izie chodzi o Silver sceptre, nie silver dollar
Dzięki za priva
nicol21 21:05, 04 wrz 2018

Przyszłam zobaczyć czy coś zdziałaś z nową rabatką przy tarasie, ale nie mogę sie do fotek dokopać. Za to zobaczyłam super zestawienie róż - fajnie widzieć kolory i wielkość oraz ukad kwiatu obok siebie

z tymi opryskami tak jest ze często się trafia tuż przed opadami... nie przejmuj się, często też tak mam.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kasiolaaa 22:19, 04 wrz 2018

kochana pashmine to bym chciala miec w PL i NL
Kasia_CS 08:07, 05 wrz 2018

MalgosiaW napisał(a)

Widzisz jak bardzo chciałam dać jej szanse Bo w sumie Augusta ma prawo się podobać. Teraz jak chcę się jej pozbyć to jak na złość zachwycająco kwitnie. Mamie je sprezentuję, już się cieszy. Ona lubi takie kolory. A ja mam przynajmniej miejsce dla swoich typów

A widzisz, nie ma tego złego Co w to miejsce zaplanowałaś w zamian?
Kasia_CS 08:10, 05 wrz 2018

nicol21 napisał(a)
Przyszłam zobaczyć czy coś zdziałaś z nową rabatką przy tarasie, ale nie mogę sie do fotek dokopać. Za to zobaczyłam super zestawienie róż - fajnie widzieć kolory i wielkość oraz ukad kwiatu obok siebie

z tymi opryskami tak jest ze często się trafia tuż przed opadami... nie przejmuj się, często też tak mam.

Nic poza wsadzeniem tam kulek tam nie zrobiłam - czekałam na sobotnie targi, żeby zakupy zrobić, ale wszystko wskazuje na to, że nie mam jak się na targi jechać, bo w tym tłumie z Kajką mogę nie dać rady (a na pewno nie z wózkiem), samochód musiałabym pożyczyć, bo eM nasz zabiera i to wszystko jakoś tak pod górkę :/ Gdybym wiedziała, że się tak poplącze, to bym już dawno pewnie zamówiła trawy przez net.
Kasia_CS 08:11, 05 wrz 2018

Kasiolaaa napisał(a)
kochana pashmine to bym chciala miec w PL i NL

No to już niedługo gołe korzenie będą sprzedawać, to nabędziesz swoją różyczkę must have trzymam kciuki!
MalgosiaW 09:02, 05 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

A widzisz, nie ma tego złego Co w to miejsce zaplanowałaś w zamian?

Zgadza się. Czasem róża nie trafia w nasze gusta, albo na miejscu okazuje się, że "miłości" nie będzie

Muszę przesadzić dwie Minervy. Myślę, że fajnie będą wyglądać z Laveder Ice i New Dawn. Na tej rabacie jest też sporo różu dzięki jeżówkom i La Rose De Molinard i bieli przez dwa Chopiny.

A w miejsce Minery będzie róża Pashmina

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies