Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

MalgosiaW 13:32, 03 paź 2018

Kasia_CS napisał(a)
Gosiu, nie dziel juz traw!! krzycze
Super. Muszę w takim razie wstrzymać się do wiosny z dzieleniem traw. Ciężko będzie bo idę na urlop, który zamierzam w całości spędzić w ogrodzie . Synuś poszedł do żłobka, córy są w szkole Czuję się po prostu jak wyrodna matka. Jak można mieć tyle czasu dla siebie...

Kasia_CS napisał(a)
Co do moich zakupów to MB mi się podobają, Hameln mniej - takie niezbyt dorodne mi się wydają, ale może zbyt wiele oczekuję
Mi się obie podobają. U mnie rosną chyba Hameliny Myślę rozszyfrować to w zimie

Kasia_CS napisał(a)
Little boy jest nieco mniejsza od Bunny, ale ma dość słabe koty, jak zmieścisz, to bierz Bunny
Dzięki za radę, biorę w takim razie Bunny
Kasia_CS 18:50, 03 paź 2018

Kurcze, zrobiłam kilka zdjęć, nawet zgrałam i przyszła pocztą zamówiona pamięć do kompa. eM jest "wyjechany", więc mówi, żebym sama włożyła. No i włożyłam, a komp przestał odpalać po wyjęciu jej nadal nie działa, ech..
Kasia_CS 18:52, 03 paź 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Nie, nie było takiej potrzeby

No i lejesz miód na moje serce
Kasia_CS 20:09, 03 paź 2018

zoja napisał(a)
fajne zakupy
zatrawkujesz się
a ja przez Ciebie zaróżowię

Ja miałam domowic różyczki, ale w jednej szkółce wykupili mi korzystnego cenowo Leonarda, wrr. I sama nie wiem czy się v wstrzymać z niektórymi różami do przyszłego v sezonu, czy dać im już rosnąć od tej jesieni.. ot dylematy a na wiosnę byłam przekonana, że już żadnej nie wcisnę, haha!
Kasia_CS 20:12, 03 paź 2018

effka napisał(a)

Delikatne są te koteczki, upchnęłam trzy sztuki na tym kawałeczki w listopadzie zeszłego roku, bo już nie miałam czasu kombinować gdzie je posadzić a tam było miejsce. Najwyżej złączą się w jedną kępę

No bardzo delikatne ech, gdybym miała więcej miejsca, to bym Lady U tam dała, ale jest zwyczajnie za duża..
Kasia_CS 20:41, 03 paź 2018

MalgosiaW napisał(a)
Super. Muszę w takim razie wstrzymać się do wiosny z dzieleniem traw. Ciężko będzie bo idę na urlop, który zamierzam w całości spędzić w ogrodzie . Synuś poszedł do żłobka, córy są w szkole Czuję się po prostu jak wyrodna matka. Jak można mieć tyle czasu dla siebie...

Mi się obie podobają. U mnie rosną chyba Hameliny Myślę rozszyfrować to w zimie

Dzięki za radę, biorę w takim razie Bunny

Jaka tam wyrodna matka! Trzeba mieć chwilę dla siebie my się zastanawiamy nad zgłoszeniem Młodej do żłobka, może za rok ją przyjmą byle pogoda Ci dopisała na ten ogrodowy urlop

Ja kiedyś też nad dylematem czy litlle boy czy bunny stałam i wyszło, że bunny ciekawsza
zoja 20:43, 03 paź 2018

Ktos na forum pisal, ze sadzonki roz wiosna sa slabsze - resztki z jesieni i cos o nieukorzenionych... Ze mnie amator ale dlatego pozamawialam i posadze teraz jesienia.
Kasia_CS 02:51, 04 paź 2018

zoja napisał(a)
Ktos na forum pisal, ze sadzonki roz wiosna sa slabsze - resztki z jesieni i cos o nieukorzenionych... Ze mnie amator ale dlatego pozamawialam i posadze teraz jesienia.

Tak tak, dlatego raczej nastawiam się, że jak teraz nie dokupię, to dopiero za rok też na jesień (albo w donicach gdzieś przy okazji)
paulina_ns 06:43, 04 paź 2018

Kasiu zakupy super lubię rozplenice i te ich kotki mi też trochę miejsca zrobiło się na róże ( nie wiem jakim cudem) ale najważniejsze,że znalazłam hihi. Miłego czwartku
sarenka 06:55, 04 paź 2018

Kasia_CS napisał(a)
No dobra, trawki rozpakowane i jak Medium boy na twarzy wywołuje uśmiech tak Hameln mieszane uczucia czy ona pomylona, czy jeszcze tak młoda by kotki były większe?
Od lewej 2 x Hameln i 3x medium boy

Hameln- kotki tak połowę długości i grubości boyow mają.
Oo trafiłam na fotki
Te medium to duże! Ciekawe czy zdążę zamówić jeszcze. Poszukam na O.roznych Rozplenic i coś wybiorę skoro Hameln jest średnio fajna to muszę rozszerzyć poszukiwania

Na żywo widziałam tylko 1 trawę w czyimś ogrodzie, ale to z auta przejazdem i nie mam pojęcia jaka to była.w ogóle żadnych traw nie widziałam u nikogo poza tym co rośnie u mnie.
zoja napisał(a)
Toszka pisała ostatnio