Zanim zgram jakieś zdjęcia, to po prostu z telefonu wrzucę.. siedzę na kanapie, popijam kawę, przed chwilą przesadziłam spod wielkiej róży New Dawn gaurę, która raczyła przezimować.. zaraz pójdę po książkę i po prostu... posiedzę i poczytam
Nie można Jak jest sezon i mam jako taki komfort przebywania w ogródku, to tylko ewentualnie planowani goście są motorem do sprzątania
Oj Goooosiu, przesada do potęgi
Dzisiaj wzbogaciłam się o Olivia rose - ciągle ją miałam gdzieś z tyłu głowy... a teraz dumam gdzie wsadzić, bo mimo, że to jedna z bardziej kompaktowych austinek, to jednak wymaga co nieco miejsca Nie miała baba problemu, to sobie... kupiła kolejną różę
Ja jestem mile zaskoczona jak długo Queen of the night są obecne na rabacie - fakt faktem, że się odbudowywały ze 2 sezony, żeby tak dobrze wygladać jak teraz, ale z czosnkami tworzą ekstra duet
Kanciki bardzo cieszą jakoś tak bardziej elegancko się zrobiło. Jeszcze chciałabym poprzycinać trawę wzdłuż obrzeży gdzie nie ma kostki, ale to przy lepszej pogodzie się zbiorę
To Carex montana raureif Basiu - zaraz wstawię jej inne fotoski, gdzie widać nieco więcej - bardzo udana trawa jak się porządnie ukorzeniła, to jest mega! aż za bardzo się rozrosła i będę musiała trochę rozluźnić miejsce na rabacie - niestety stłumiła swoją gęstwiną jeżówki Green jewel
Ależ Cię Aniu dawno nie widziałam - ale i mnie długo nie było no ta hosta jest bardzo ciekawa, ale wymaga naszej największej cnoty ogrodnika - cierpliwości
Mówisz, że za te 2 miesiące płacz dziecka będzie mnie skutecznie tej ciszy pozbawiał ? Jak będzie podobnie do Kai, to faktycznie dużo czasu nie będę miała w ogrodzie Pani Kierownik była niechętna do snu...
ja czasem zapominam, że to tak przyjemnie wygląda i miło sobie przysiąść na kanapie - ale siedziałam króciutko, bo jednak rzutem na taśmę wybraliśmy się rodzinnie do ogrodniczego