Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Agatorek 19:10, 25 maj 2021

Romantycznie, fantastycznie
Piękne ujęcie ogrodu z tarasu

Wygooglałam sobie tą różę, olivię, ale ma fantastyczny układ płatków. Piękna jest
Kasia_CS 19:11, 25 maj 2021

Kocimiętka dopiero będzie kwita - mam wrażenie, że jest ostatnia na forum - wszędzie w rozkwicie

I fauna

I fauna nieożywiona na zakończenie
Kasia_CS 19:18, 25 maj 2021

Agatorek napisał(a)
Romantycznie, fantastycznie
Piękne ujęcie ogrodu z tarasu

Wygooglałam sobie tą różę, olivię, ale ma fantastyczny układ płatków. Piękna jest

Aga, przymierzam się do niej już od dłuższego czasu zachęcona pochwałami na jej temat naszej różanej specjalistki Janeczki, która stworzyła niejeden TOP różany ze swojej wielkiej kolekcji i ta odmiana zajmuje zaszczytne miejsca w czołówce jeśli rozważasz róże to polecam ten wątek i w ogóle tematy Janki
Agatorek 21:32, 25 maj 2021

Na róże przyjdzie czas . Gdzieś tam pewnie je wcisnę. Chociaż z zakupami poczekam pewnie do jesieni, albo wiosny . U Janki bywałam, ale dzięki za przypomnienie .

Wpadła mi w oko kiedyś (m.in oczywiście ) Herzogin Christiana. Ale nigdzie jej teraz nie ma online, a stacjonarnie mi się nie chce jeździć i szukać .
ajka 23:39, 25 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)
Zanim zgram jakieś zdjęcia, to po prostu z telefonu wrzucę.. siedzę na kanapie, popijam kawę, przed chwilą przesadziłam spod wielkiej róży New Dawn gaurę, która raczyła przezimować.. zaraz pójdę po książkę i po prostu... posiedzę i poczytam

A tymczasem widoki wokół mnie..

Rozwalił mnie ten widok, przepięknie masz. I ten raureif przy tarasie, piękna trawa! zapisuję Kupowałaś online?
Kasia_CS 23:56, 25 maj 2021

Agatorek napisał(a)
Na róże przyjdzie czas . Gdzieś tam pewnie je wcisnę. Chociaż z zakupami poczekam pewnie do jesieni, albo wiosny . U Janki bywałam, ale dzięki za przypomnienie .

Wpadła mi w oko kiedyś (m.in oczywiście ) Herzogin Christiana. Ale nigdzie jej teraz nie ma online, a stacjonarnie mi się nie chce jeździć i szukać .

OO przypomniałaś mi nazwę róży, którą sadziłam u siebie i mi wyleciało co to za damulka

Ty masz tyle tam do ogarnięcia, że wszystko w swoim czasie - nie da się na raz, bo wszystkie rozgrzebane i człowiek może się sfrustrować
Kasia_CS 23:58, 25 maj 2021

ajka napisał(a)

Rozwalił mnie ten widok, przepięknie masz. I ten raureif przy tarasie, piękna trawa! zapisuję Kupowałaś online?

Bardzo Ci dziękuję Aniu! Tak teraz mnie tknęło, że poza lilakami, to u mnie jakoś tak mocno zielono Brak roślin, które uzupełniłyby lukę po tulipanach

Trawę kupowałam stacjonarnie w szkółce.
April 06:21, 26 maj 2021

Fantastyczny pomysł z tym bzem. I pięknie, romantycznie wygląda i zrobiłaś sobie aromaterapię podczas wypoczynku. Umiesz "malować" przestrzeń, widać artystyczne wyczucie.
Kasya 06:33, 26 maj 2021

U ciebie wcześniej kwitna palibiny
U mnie jeszcze w pąkach tylko red pixie kwitnie najszybciej
Bardzo romantycznie
Helen 07:18, 26 maj 2021

Kasiu, trudno uwierzyć, że Twój ogródek jest na garażu.
Śliczności pokazujesz