Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

anna_t 17:50, 15 lip 2016

Monka napisał(a)

Ania Ty to masz super moce przerobowe , u siebie , u mnie, u Marty, u dziewczyn i nie wiem gdzie jeszcze i co hi hi

planować trzeba, realizować gdy ma sie czas i kase wychodzę z takiego założenia. wedlug mnie dobrze miec czas z planem się oswoic bo czekajac na realizację w głowie sie układa i zastanawia czy się to czuje.
ja generalnie forum traktuje jako skarbnice wiedzy i burzę mózgów
anna_t 17:52, 15 lip 2016

Makusia napisał(a)
to jest tył. Oczywiście skala może być jak to u mnie- w cały świat ale naniesienia są wszystkie.
Fragment niebieskiego, to taras.

i trzeba go obligatoryjnie połączyć w zgrabną całość z projektem Toszki
Projekt Toszki "kończy się" tam, gdzie zaczyna się pierwszy rysunek.

Marta a ten lewy bok masz już zrobiony? bo moze pokolei robić, Toszka baze kształtu rabat dała a teraz dalej. co myslisz?
Gruszka_na_w... 19:24, 15 lip 2016

Napiszę,że wielce budująca duchowo jest ta Twoja "mikserowa" przesyłka. Wzruszają mnie zawsze takie przejawy ludzkich odruchów. Pozwalają wierzyć (napiszę górnolotnie), że ludzkość nie zeszła całkiem na psy (nie umniejszając psom). Dodatkowo wzruszona jestem Twym stosunkiem i poczuciem odpowiedzialności za powierzone Ci dobro. Piękna zawartość- niech rośnie ku naszej radości.
Z przyjemnościom przyglądam się wszystkim poczynaniom!
Masz Marto niesamowity dar uczenia się na błędach- a nie każdy to potrafi.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Makusia 19:58, 15 lip 2016

Aniu- nie mam zrobionego ani tyłu, ani boków. Lewy chcę taki, jak Toszka narysowała-już inaczej sobie nie wyobrażam- to mój lewy bok
Makusia 20:01, 15 lip 2016

HAniu z ust mi to wyjełaś- nie chciałam nazbyt się rozczulać ale doskonale to ujęłaś.

Za resztę wypowiedzi grzecznie podziękuję- bardzo to miłe, co piszesz!
Makusia 20:03, 15 lip 2016

anna_t napisał(a)

planować trzeba, realizować gdy ma sie czas i kase wychodzę z takiego założenia. wedlug mnie dobrze miec czas z planem się oswoic bo czekajac na realizację w głowie sie układa i zastanawia czy się to czuje.

Też już to mówiłam, że powinnam tutaj trafić zimą - wiosną miałabym więcej czasu na ogród i realizację. Mogłabym ruszyć pełną parą!
kaz742011 21:00, 15 lip 2016

Kobito ale ty pędzisz. Miksery, projekty, sadzenie, tyle stron do nadrobienia mam że nie wiem kiedy to ogarnę.
dominika_ 21:25, 15 lip 2016

To jak przód zrobiony to i tył na momencie poleci
Dominika11 21:34, 15 lip 2016

o qurcze ale ty kobieto lecisz,jak torpeda, nie nadążam za tobą
Makusia 22:11, 15 lip 2016

Dziewczyny spokojnie
Ja już niczego w tym roku nie ruszam- no może oprócz rabaty pod brzozami
No i jeszcze umbry
No i pod świerkiem jeszcze rabatkę zrobię
No może jeszcze wstępnie rabaty wytyczę
Ale to tyle!!!
Ale najpierw potrzebuje pomocy w graficetg planowaniu, bo ja zdolności artystycznych nie manu
I jeszcze szczerze.Wam powiem, że martwię się też, że mój gust i wyczucie wciąż są skalane-choć już dużo mniej- chińskim dywanem....