Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

iwka 23:21, 18 kwi 2017

buuuu miałam w ubiegłym tygodniu takiego samego myślącego inaczej przyjechał kopareczką i miał tylko 10 cm zebrać. Półtorej godziny i doły w kolano a ziemię na chodnik wypie...ł !!! co obok miał miejsce naszykowane !!! szkoda słów, dziadek zapłacił i inteligent pojechał. Połowę ziemi musieliśmy z powrotem wnieść bo dwa razy tyle trzeba by nowej dowieźć ...
chagall 23:41, 18 kwi 2017

Marto, to Ty przeszłaś drogę przez mękę, żeby nie powiedzieć krzyżową, w Wielki Piątek
inka74 07:36, 19 kwi 2017

Roboty ci narobił i współczuję przed świętami bo to coś może człowieka trafić ale jeżeli przyjechał dużym sprzętem to i tak w sumie nieźle się skończyło. Dlatego taki zadowolony z siebie był . Musiałby małego Bobcata mieć do porządku a do góry ziemi to mu się nie opłaca dwa sprzęty brać. Paliwo go więcej wyniesie niż suma za ziemię. No życie. Wiem coś o tym bo pŕóbujemy drogę dojazdową po robieniu kanalizacji doprowadzić do użytku i już mnie coś trafia jak z fachowcami pseudo rozmawiamy.

Pierwsza część przepychanki za tobą. Dobrze, że kiepską ziemię zabrał. Teraz jeszcze dobrą musi przywieźć. Znając inteligencję Pana przy następnej dostawie to byłabym na miejscu. Coby drugi raz taki manewr nie przeżyć...
Margerytka40 07:55, 19 kwi 2017

Marta,współczuję . A kiedy nową ziemię przywiezie? Może dopilnuj tym razem co i jak bo ten facet jak widzisz średnio.wiarygodny. Ja bym go z oka nie spuściła
AniMa 08:54, 19 kwi 2017

Łącze się Martusia z Tobą...I pomyśleć, że to są Fachowcy....fachowy to tylko sprzęt mają....

100x myślałam już o kupieniu sobie małej kopareczki z oprzyrządowaniem....
Makusia 17:29, 19 kwi 2017

Rytla napisał(a)
Makusia, wyobraź sobie, że koniec gałęzi to rozcapierzone palce dłoni, wycinasz środkowy, tak zrozumiałam, w rozwidleniu, czyli u podstawy tegoż "palca", w najniższym stawie, bez kikuta.

To jeśli Twoje rozumowanie jest prawidłowe, to rozcapierzone palce dłoni przemawiają do wyobraźni mej i wiem o co chodzi
Makusia 17:33, 19 kwi 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Skąd się biorą takie głąby bez wyobraźni?! Ręce i nogi opadają. Współczuję Makusiu.

HAniu zawiodłam się bardzo na tym dostawcy. Najlepsze jest to, że jak już ustaliliśmy, że tą zabiera, to tłumaczę mu jaką chcę i że przesianą, na co Pan do mnie, że ta też była przesiana! Parsknełam mu takim śmiechem w słuchawkę mówiąc, że tam są kamienie wielkości głowy mojego dziecka, fragmenty darni i reklamówke znalazłam! Pan był szczerze zdziwiony....
Makusia 17:35, 19 kwi 2017

Mirka, Natalia, Dominika- fakt, nie wyobrażałam sobie zostawić tego sajgonu na Święta, a wyszło na to, że to ostatni dzień, w którym mogłam to zrobić, bo robota przy garach a od poniedziałku śnieg i obecnie potop...
Makusia 17:38, 19 kwi 2017

AniuCh Ty mnie już bardziej nie zawstydzaj. Twoje dobre serducho wręcz mnie omieśmiela. Komunię robię poza domem ale wiadomo, ktoś przyjedzie wcześniej i porządek jaki- taki powinien być

Asie-podobno robota lubi głupiego U mnie się sprawdza
Makusia 17:39, 19 kwi 2017

iwka napisał(a)
buuuu miałam w ubiegłym tygodniu takiego samego myślącego inaczej przyjechał kopareczką i miał tylko 10 cm zebrać. Półtorej godziny i doły w kolano a ziemię na chodnik wypie...ł !!! co obok miał miejsce naszykowane !!! szkoda słów, dziadek zapłacił i inteligent pojechał. Połowę ziemi musieliśmy z powrotem wnieść bo dwa razy tyle trzeba by nowej dowieźć ...

No to witam w klubie tych, których fizyczna głupia robota uwielbia
Wiesz, o czym mówię