Asiu z Ogrodu w remoncie: dowód na to, że jednak kobieta i mężczyzna, to płeć odmienna z inną wrażliwością i postrzeganiem oraz definiowaniem spraw przyZIEMNYCH
Kasiu, jak patrzyłam na te kamory, to też oczyma wyobraźni widziałam to "sito"

Chyba 2m x 2m
AniuCh- elewacja myślę, że po Komunii- nie chcę rusztowania w tym dniu, a nie ma już szans, żeby skończyli przed 3 maja. Mam nadzieję, że Pan tylko zrobi fundamenty przed Komunią, bo przecież mam kostkę zdjętą i wala się w big-bagu i luzem.
Nie ma dzisiaj nikogo, i nie wiem kiedy Pan będzie. Jesteśmy w kontakcie w każdym razie.
HAniusą sytuacje, w których płacz i zgrzytanie zębów zwyczajnie nie pomaga. Trzeba się zebrać i tyle. Emocje już mi opadły, ale do Pana wciąż nie zadzwoniłam.
Patrycja- ja mam wrażenie, że znaleźć fachową ekipę, to nie lada sztuka. Dlatego ja jak ktoś się sprawdzi trzymam się go rekami i nogami. Po prawie 5 latach mam tych samych malarzy, co przy wykończeniówce i niezmiennie ich uwielbiam za słowność i rzetelność.
Aniu Atacama 
Ja sobie łokieć odbiłam

Wizja koparki bliższa mi co raz bardziej
Asiu-Johanka- rację masz. Ja muszę mieć kogoś, kto mi doradzi, bo jak widzę więcej odcieni szarego niż 3, to wpadam w nerwy
Kamilo- bo los nierówno wyobraźnią obdarza

Ja tez mam kiepską, chyba, że do abstrakcji totalnej- na małej kopareczce się widzę zdecydowanie, ale już wizji ogrodu własnego nie posiadam
Basiu, Dziewczyny- może zrobimy jakąś społecznościową zrzutę na kopareczkę, jak na Seicento i będziemy sobie wzajemnie działać?
Aniu Różana i Ogrodopolowa 
Jedna wstawia niedozwolone ikonki, a druga wystosowała reprymendę cytując niedozwoloną ikonkę

Cmok cmok