Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Johanka77 22:12, 23 kwi 2017

Makusieńku nie poddawaj się!
Polska to taki kraj, w którym jeszcze nigdy nie było dobrej pogody... Ani na wakacje, ani do ogrodu, a tym bardziej na ślub czy komunię...

Dla Ciebie, żebyś wiedziała, że niepogoda też potrafi być piękna!

Makusia 22:17, 23 kwi 2017

Rytla- ja dwa lata temu też ocieplałam fundamenty Po raz pierwszy

Asiu, Aniu- tego się będę trzymać! Szkoda tylko, że się wszystko rozkraczyło akurat na tą Komunię

Asiu z Torunia
- ja też lubię Może nie tak, jak moja Siostra, która ma chroniczny remont ale założenie mam jedno (w odwrotności do mojej eS)- nikt mnie do remontu nie zmusza, więc jak się na niego decyduje, to nie narzekam, że brudno i ciężko. Więc trudno, że przez weekend nie miałam gdzie śniadania zjeść Ale na zewnątrz pogoda mnie rozbija emocjonalnie. Akurat teraz! Akurat na Komunię będzie sajgon totalny!
AnnaCh 22:18, 23 kwi 2017

Martuś, a wiesz jak wyglądała komunia mojej Maryś? Śmieci, glina, brak chodnika (ułożone bloczki betonowe), nawet brak trawnika, wszędzie pobojowisko. Też pogoda pokrzyżowała nam plany, jakby było ładniej, to choć trawnik z tyłu byłby założony. Miała 12 maja, było zimno i lało. Cóż życie Przeszło i tyle.
A zapomniałabym dodać, że robiłam w domu
P.S. Chcesz żurawki?
lutroja 22:23, 23 kwi 2017

Witam się ciepło trzymam kciuki aby świeciło słoneczko na Komunię !
Makusia 22:23, 23 kwi 2017

Kasiu, żeby to chociaż rowy melioracyjne były A to sobota głupiego- naprawianie tego, co powinno być dobre od początku.

Kinga problem z tym, że ja już tu mieszkam ponad 4 lata To, co widać w środku, to zwykle malowanie- lifting, bo ściany zwyczajnie wymagały odświeżenia. A to, co na zewnątrz...No właśnie- jak pobudowlana demolka...

Różana Aniu, eS będzie miała przynajmniej humor przedni mając namacalny dowód bycia lepsza Panią domu, córką, siostrą, żoną i matką W takim burdelu nie da się żyć! To o gospodyni świadczy
Makusia 22:24, 23 kwi 2017

Johanka77 napisał(a)
Makusieńku nie poddawaj się!
Polska to taki kraj, w którym jeszcze nigdy nie było dobrej pogody... Ani na wakacje, ani do ogrodu, a tym bardziej na ślub czy komunię...

Dla Ciebie, żebyś wiedziała, że niepogoda też potrafi być piękna!

Twoja niepogoda jest bardzo pogodna!
Johanka77 22:25, 23 kwi 2017

Makusia napisał(a)

Twoja niepogoda jest bardzo pogodna!

Po deszczu, gradzie i śniegu, znowu gradzie i jeszcze pare razy deszczu - w końcu tak
Makusia 22:27, 23 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Martuś, a wiesz jak wyglądała komunia mojej Maryś? Śmieci, glina, brak chodnika (ułożone bloczki betonowe), nawet brak trawnika, wszędzie pobojowisko. Też pogoda pokrzyżowała nam plany, jakby było ładniej, to choć trawnik z tyłu byłby założony. Miała 12 maja, było zimno i lało. Cóż życie Przeszło i tyle.
A zapomniałabym dodać, że robiłam w domu
P.S. Chcesz żurawki?

Gdybyś zechciała je przechować jeszcze chwilę w doniczkach, to chętnie wezmę
O hakuro pamiętasz?

Ja mam to jednak na własne życzenie. Mogłam poczekać z robotami na zewnątrz na po Komunii, i elewacja brudna, ale w jednym kawałku by była...ale ja jestem postrzelona
Makusia 22:28, 23 kwi 2017

lutroja napisał(a)
Witam się ciepło trzymam kciuki aby świeciło słoneczko na Komunię !

Dzień dobry, cieszę się, że wpadłaś!
Pogoda musi być ładna! Innej opcji nie ma!
Makusia 22:28, 23 kwi 2017

Johanka, pamiętam z podstawówki taką czytanke - "mgły wachlarzem nie rozpędzisz". Bzdura! Ja mam zamiar zaklinac pogodę na 3go maja
A spektrum pogody ostatnio rzeczywiście- jak menu w chińskiej knajpie