Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

iwka 11:35, 05 lip 2017

w stan chichotu wpadłam Marta o wydajności uboju indyków, Ania już nie piszę o czym, przeliczyłam tylko, was trzy, ich 12
Makusia 11:37, 05 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Tak, to ten sąsiad Właściwie on dom wybudował, a mieszka jego córka

Nieee.... To chyba ten kłosowiec tylko, z resztą u mnie pisałaś, że kłoska ma

Pewnie, że nasi mężowie wiedzą Jak po nas długo nie przyjeżdżali, to dzwoniąc mówimy: "No kiedy będziecie, bo chłopaki chcą nas wam oddać ".
A serio, to w życiu nie widziałam kulturalniejszych panów.

A to nie ten Ja mam na F. Tego na S. też, ale akurat sprawa tego na F.
Fajny wypad miałyście- zazdraszczam oddechu
Makusia 11:37, 05 lip 2017

iwka napisał(a)
w stan chichotu wpadłam Marta o wydajności uboju indyków, Ania już nie piszę o czym, przeliczyłam tylko, was trzy, ich 12

Strach się bać, co?
AnnaCh 11:44, 05 lip 2017

iwka napisał(a)
No to tez miałyśmy wydajność, nie?
anbu 12:34, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)

Asiu ze Skarbonkowego- sama nie wiem jak z tymi choinami postępować. Podobają mi się takie liryczne ale żywopłot też mi się podoba. W tym roku i tak już nic z nimi nie zrobię, poczekam, jak przetrwają zimę i jak będą wyglądać wiosną i podejmę decyzję

Marta choiny mas super. Jak zmarniały to dużo wody i wrócą do normy One się fajnie i szybko zagęszczają widzę po swoich.

Kulkowisko będzie super
Makusia 12:37, 05 lip 2017

anbu napisał(a)

Marta choiny mas super. Jak zmarniały to dużo wody i wrócą do normy One się fajnie i szybko zagęszczają widzę po swoich.

Kulkowisko będzie super

Ania a ciachasz swoje? A jeśli ciachasz, to jak?
iwka 12:46, 05 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
No to tez miałyśmy wydajność, nie?
dobrze, że Ty to napisałaś ja się bałam
anna_t 12:57, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)
Aniu ja kupuje we wrześniu ale pojadę z Tobą- ewentualnie zaliczktuje. Jutro czy w czwartek?

dzwoniłam do niego przed chwilą i on radzi tak w połowie sierpnia po nie jechać żeby dobrze się w tych donicach przekorzeniły. ale graby bedzie miał dopiero w październiku.. i ja teraz niewiem czy wszystkiego w październiku nie wezme zeby dwa razy nie dygać :/
Makusia 13:00, 05 lip 2017

anna_t napisał(a)

dzwoniłam do niego przed chwilą i on radzi tak w połowie sierpnia po nie jechać żeby dobrze się w tych donicach przekorzeniły. ale graby bedzie miał dopiero w październiku.. i ja teraz niewiem czy wszystkiego w październiku nie wezme zeby dwa razy nie dygać :/

No i może słusznie radzi i słusznie się wahasz. Czyli alarm odwołany, i dzisiaj nie jedziemy? Bo ja już do AniCh pisałam o numer do Ciebie- tak sobie Ciebie wpisałam, że nie potrafię odnaleźć, a kontaktów mam tyle, że na piechotę nie da rady
anbu 14:21, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)

Ania a ciachasz swoje? A jeśli ciachasz, to jak?

Ciacham z wiosną gałązka po gałązce. Mocno przyrosły na ten moment. W przyszłym roku chyba też jeszcze pociacham tak jak w tym czyli gałązka po gałązce

One lubią mieć mokro i lubią zraszanie. Ja często jak podlewam ogród, to je zraszam ... czyli dopieszczam