Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

anna_t 14:54, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)

No i może słusznie radzi i słusznie się wahasz. Czyli alarm odwołany, i dzisiaj nie jedziemy? Bo ja już do AniCh pisałam o numer do Ciebie- tak sobie Ciebie wpisałam, że nie potrafię odnaleźć, a kontaktów mam tyle, że na piechotę nie da rady

skoro nawet on sugeruje żeby się wstrzymać to chyba niema co ryzykować.
szukałaś pod P?
Makusia 14:55, 05 lip 2017

anna_t napisał(a)

skoro nawet on sugeruje żeby się wstrzymać to chyba niema co ryzykować.
szukałaś pod P?

Pod "T" pod "A" i pod "O". A pod "P" to why?
anna_t 15:10, 05 lip 2017

pergolowa to Twój twór
Makusia 15:13, 05 lip 2017

anna_t napisał(a)
pergolowa to Twój twór

Też nie ma
Chyba powinnam się pogodzić z tym, że został na starym telefonie...który działa. Ale miał pin. Ale zapomniałam
AngelikaX 16:02, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)
Angeliko cieszę się, że przywiało Cię do mnie
Akurat nie sądzę, że Cię przeceniam- zbyt skromna jesteś!

Co do podokiennej- zmiana dotyczy i kształtu i wielkości. Plan kształtu wrzucę jutro, bo chcę zaznaczyć rabatę, o której mowa, a na telefonie chyba nie umiem

Edit- udało się- chodzi o tą na niebiesko- kształt nie jest na niebiesko Kolor jest tylko celem zaznaczenia obiektu zainteresowania

Tak skojarzyłam, że to front jak dojrzałam część kolumny

Ja jestem zdania, że front = wizytówka czyli musi być coś reprezentatywnego (również zimą czyt. zimozielone) widziałabym tam na pewno coś w grupie jednego rodzaju/gatunku (zwłaszcza, że to nie duża rabata - właśnie jaka ona duża?)np. 3 kule na pniu albo stożek i kilka kul przy ziemi (zwłaszcza, że po drugiej stronie ścieżki masz tą rabatę z kulkowiskiem... moim zdaniem ładnie by się zgrały...
Johanka77 17:48, 05 lip 2017

Makusia napisał(a)
Johanka- za wierne trzymanie ręki na pulsie: specjalnie dla Cię- skrzynia i progres warzywek

i pomidor koktajlowy, który ucieka

Ale wypas!!!
Ciekawe czy moje koktajlowe żyją? Jutro obaczym, jak się sąsiad spisał
polinka 21:14, 05 lip 2017

Mar tuż,jak bardzo chcesz dzielić tego Ml to po podzielenie obcielabym go tak 10 cm przy ziemi.cała siła pójdzie w korzenie i w następnym roku będziesz już miała silną sadzonke.chyba że masz mikrusy w sensie krótkie źdźbło to nie przycinaj i pamiętaj owodzie.dużo wody. I oczywiście podlej specyfikiem do ukorzeniania od Toszku.
Margerytka40 22:10, 05 lip 2017

No,Marta warzywniczek pierwsza klasa. I jakie warzywka dorodne. Też kiedyś muszę takie skrzynie sobie strzelić ale to dopiero jak przerabianie ogrodu się będzie miało ku końcowi bo teraz nie wyrobię żeby wszystko ogarnąć a tak brakuje mi smaku swoich pomidorków
kaz742011 22:10, 05 lip 2017

Wypaśne te twoje choiny. Moje połowę mniejsze, ale i tak je lubię .
mrokasia 22:18, 05 lip 2017

Ale fajowy warzywnik! Bardzo mi się podobają te warzywniki w skrzyniach.